Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nevera medzi českými hercami: Odchádzam... Čakám dieťa s tvojou kamarátkou!

Dana Batulková Zobraziť galériu (3)
Dana Batulková (Zdroj: ČT)

PRAHA - Bolo to jej úplne najhoršie obdobie. Najprv im vyhorel dom a potom je manžel oznámil, že odchádza za inou a čaká s ňou dieťa. Ako nakoniec Dana Batulková zistila, išlo o jej kamarátku z hereckej šatne, ktorej sa dokonca zverila s problémami v manželstve.

Dana Batulková sa narodila 16. marca 1958. Rozmýšľala nad štúdiom angličtiny, nakoniec sa však rozhodla pre herectvo a prijali ju. 

Galéria: Dana Batulková

Po škole začala pôsobiť na divadelných doskách aj pred televíznymi kamerami – objavila sa v množstve televíznych filmov. V posledných rokoch účinkovala napríklad vo filmoch Léto s gentlemanem, Bajkeři, Cesta do Říma či Hodinový manžel. 

Bohatý je aj výpočet seriálov, v ktorých hrala. Objavila sa napríklad v projektoch Četnícke humoresky, Redakce, Comeback, Ohnivý kuře, Som mama, Černé vdovy, Slunečná. 

Dana Batulková
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Prima)

Pri svojej práci sa stretáva aj s členmi rodiny, synom Jakubom Prachařom, dcérou Marianou Prachařovou či exmanželom Davidom Prachařom. 

Ten ju opustil v roku 2000, krátko po tom, čo im pred Vianocami vyhorel dom. „Stála som v troskách, životných aj skutočných, a hovorila si, že už to horšie byť nemôže,” povedala kedysi médiám. To, že niečo v jej manželstve nie je v poriadku, akosi vycítila a zverila sa kolegyni a kamarátke Linde Rybovej. Až keď jej David pri rozchode oznámil, že tá druhá s ním čaká dieťa, zistila, že išlo práve o Lindu. Údajne v šatni herečiek potom padlo aj pár faciek. 

David Prachař (naľavo) a Dana Batulková spolu hrajú v seriáli.
Zobraziť galériu (3)
David Prachař (naľavo) a Dana Batulková spolu hrajú v seriáli.  (Zdroj: Tv Prima)

Roky im obom nemohla prísť na meno, časom ale emócie vyprchali. „Po tých rokoch je to už všetko odplavené,” vyhlásila herečka pred pár mesiacmi pre expres.cz. S Lindou dokonca hrali v seriáli Ohnivý kuře a s Davidom stvárňujú bývalých milencov v projekte Slunečná. 

Viac o téme: Dana Batulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu