Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stále znova pozitívna: Známa herečka sa morila s Covidom-19 celú večnosť!

Danna García Zobraziť galériu (4)
Danna García (Zdroj: RTI Television)

MEXIKO - K ľuďom, ktorí prekonali koronavírus, patrí aj herečka z telenovely Skrytá vášeň Danna García. Dnešná oslávenkyňa bola pozitívna vždy znova a znova počas niekoľkých týždňov. V marci to začalo a v polovici mája bola opäť pozitívna.

Danna García sa narodila 4. februára 1978 kolumbijskej speváčke Claudii Osuna. Už ako štvorročná účinkovala v reklamách, ako sedemročná moderovala detské správy. Začala hrať aj v seriáloch a získala nomináciu na najlepšiu detskú herečku. 

Galéria: Danna García

Neskôr účinkovala v kolumbijských aj mexických telenovelách a popri tom študovala manažment. Štúdium zanechala kvôli ponuke z Miami – dostala hlavnú úlohu v telenovele La Revancha. 

Danna García
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Fono Video Productions)

V roku 2003 prišla Skrytá vášeň, vďaka ktorej je Danna dobre známa aj slovenským divákom, teda najmä diváčkam. Telenovela, kde si zahrala Normu, sa stala celosvetovým hitom a vysielala sa naozaj v mnohých krajinách. 

V marci 2020 herečka oznámila, že je pozitívna na koronavírus. Po týždni bola dokonca hospitalizovaná v nemocnici. Keď po mesiaci podstúpila testy, stále bola pozitívna. V polovici mája si Danna myslela, že nad covidom definitívne vyhrala, no po tom, ako jej 6. mája vyšiel test negatívny, opakovaný test o pár dní neskôr ukázal, že je stále pozitívna. 

Danna García
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DG)

Napriek mnohým bezsenným nociam a času strávenému bez rodiny sa snaží herečka aj z tejto skúsenosti vyťažiť maximum. „Rok 2020 bol rokom mnohých výziev, konfliktných emócií, neistoty, ale aj reflexie, únie, solidarity a učenia sa. Možno jedného dňa pochopíme (neviem kedy a ako), že to všetko bolo na niečo dobré,” uviedla na prelome rokov na sieti Instagram.

Danna García
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DG)

Viac o téme: Danna García
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu