Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Podprsenka, sukňa, sako a vysoké opätky: Štýlová Šarapovová je stále neskutočne sexi!

Maria Šarapovová
Maria Šarapovová (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Niekdajšia najsexi tenistka aj športovkyňa sveta Maria Šarapovová ani vo svojich 36 rokoch neprestáva fanúšikov ohurovať svojimi fotografiami, ktoré zachytávajú jej sexepíl a potvrdzujú, že ani pribúdajúce roky jej na kráse neubrali.

Niekdajšia ruská svetová jednotka vymenila už pred tromi rokmi tenisovú raketu za rolu matky a podnikateľky, ale ani nové profesie, ktorým sa oddala na plný úväzok, jej zovňajšku nejak neublížili, čo potvrdila nová fotoséria na sociálnej sieti Šarapovovej. "Keď má tvoj fotoalbum niekoľko nových fotiek okrem tvojho dieťaťa,“ napísala ruská kráska na Instagrame k sviežemu outfitu zloženému z podprsenky, saka, sukne a vysokých opätkov.

Šarapovová, ktorá dnes zastáva funkciu mentorky podnikateliek a športových hviezd, sa v Miami zúčastnila na podujatí Accelerate Summit, na ktorom sa zúčastnili ženy vedúcich predstaviteľov v oblasti športu, zábavy a podnikania. "Ráno strávené s mocnými, inteligentnými a krásnymi líderkami meniacimi športový priemysel krok za krokom,“ napísala k fotkám z akcie na Instagrame.

Jedna z najlepšie zarábajúcich športovkýň histórie, ktorú na Instagrame sleduje viac ako 4,5 milióna fanúšikov, vždy zaujímala nie len výkonmi na kurte, ale aj svojim zovňajškom. Kozmetická zmena farby jej vlasov prispela k miernej zmene celkovej vizáže. Ruská kráska, ktorú popredné magazíny pravidelne zaraďovali medzi najkrajšie celebrity na svete, spolupracovala s množstvom popredných značiek a okrem športu, módy a biznisu nie je pre ňu cudzí ani krypto svet.

Šarapovová sa už v osemnástich rokoch stala svetovou tenisovou jednotkou a v kariére vybojovala päť grandslamových trofejí a celkovo dosiahla na 36 turnajových triumfov. Škvrnou na jej úspešnej kariére je dopingová kauza z roku 2016, kedy bola pozitívne testovaná na novo zakázanú dopingovú látku meldónium, ktorú zo zdravotných dôvodov užívala desať rokov. Šarapovová od roku 2018 tvorí pár s britským podnikateľom Alexandrom Gilkesom, s ktorým sú už zasnúbení a od júla 2022 sa radujú aj z prvého potomka Theodora. 

Viac o téme: Maria ŠarapovováAlexander Gilkes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu