Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto je fakt ona?! Slovenská speváčka na FOTO z minulosti

Zuzana Smatanová Zobraziť galériu (6)
Zuzana Smatanová (Zdroj: Instagram ZS)

BRATISLAVA - Staré zábery sú buď zdrojom nostalgie, zábavy, alebo nad nimi krútime hlavou. Dnešná oslávenkyňa Zuzana Smatanová (35) si pred dvomi týždňami v rámci Dňa detí zaspomínala na svoje detské časy. Spoznáte ju na snímke spred dlhých rokov?

Zuzana Smatanová sa narodila 14. júna 1984. Za strednú školu si vybrala tú s pedagogickým zameraním, no dôvodom nebola vysnívaná kariéra učiteľky. Lákali ju tam hudobné nástroje, na ktoré sa mohla naučiť hrať.

V roku 2003 vyhrala spevácku súťaž Coca-Cola Popstar, vďaka ktorej začala plávať vo vodách šoubiznisu. Svoje piesne si aj sama skladá. Šesťkrát vyhrala Zlatého slávika a bodovala aj v iných anketách popularity. 

Toto je fakt ona?!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Peter Frolo)

Prvý album vydala v roku 2003, o dva roky neskôr ho nasledoval ďalší. Svoje prvé koncertné turné absolvovala v roku 2007. V tom istom roku vydala album s výlučne slovenskými textami, predtým spievala aj anglicky. Nasledovali ďalšie tri albumy, potom mala 7-ročnú pauzu. Posledný album vyšiel minulý rok. V roku 2019, keď speváčka oslavuje 35 rokov, o nej vyšla kniha. 

Toto je fakt ona?!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram ZS)

Dva týždne pred Zuzaninými narodeninami bol Deň detí a ona ho oslávila publikovaním záberu z detských čias. Niekto by možno ani neuhádol, že na fotografii je práve Zuzana. 

Toto je fakt ona?!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram ZS)

Viac o téme: Zuzana Smatanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu