Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V známej chlapčenskej skupine ho nechceli: Dnes je z neho slávny herec!

Colin Farrell Zobraziť galériu (10)
Colin Farrell (Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Cesta tohto herca k rozprávkovej kariére nebola úplne priama. Najprv sa totiž pokúšal dostať do známej chlapčenskej skupiny. Potom tancoval so skupinou weternových tanečníkov. A až neskôr sa Colin Farrell (45) rozhodol pre filmovú kariéru - veď filmy a hviezdy strieborného plátna miloval od malička...

Colin Farrell sa narodil 31. mája 1976. Pochádza z Írska a ako 17-ročný sa rozhodol využiť šancu dostať sa do šoubiznisu. Prihlásil sa na konkurz, kde producent hľadal členov do chlapčenskej skupiny Boyzone. Colin ale neuspel. 

Zato sa mu naskytla šanca ísť na turné so skupinou tanečníkov v štýle divokého západu. Po nejakom čase sa mu však takéto vystupovanie znepáčilo a zameral sa na herectvo. 

V známej chlapčenskej skupine
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: 20th Century Fox)

S bratovou podporou sa prihlásil na hereckú školu. Spočiatku vystupoval v televíznych projektoch, filmový debut ho čakal v snímke Tima Rotha The War Zone. Postupne začal hrávať s hviezdami ako Kevin Spacey (Ordinary Decent Criminal), Tom Cruise (Minority Report), Bruce Willis (Hart’s War) alebo Al Pacino (Test). 

V známej chlapčenskej skupine
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: MGM)

Ďalej hral vo filmoch ako Telefónna búdka, Daredevil, Alexander Veľký, Šéfovia na zabitie, Total Recall. Na rok 2020 má naplánované ďalšie tri snímky. 

Colin je otcom dvoch detí. Má za sebou liečbu závislosti od drog.

V známej chlapčenskej skupine
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Focus Features)

Viac o téme: Colin Farrell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu