Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľký zvrat v živote komičky Evelyn: Svadba a zmena priezviska!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (3)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Instagram E.K.)

DOLNÝ KUBÍN/BRATISLAVA - Komička Evelyn bola spočiatku známa len pod svojím umeleckým menom. Keď sa však dostala do širokého povedomia a začala koketovať aj s herectvom, vyšlo najavo, že sa volá Eva Kramerová. Narodila sa však pritom s iným priezviskom... To aktuálne získala po veľkej rodinnej udalosti - po svadbe!

Eva Kramerová sa narodila 20. mája 1990. Študovala andragogiku a neskôr mediálnu komunikáciu. Známou sa stala po tom, ako sa internetom začalo šíriť video o dovolenke v Chorvátsku, kde sa platí kunami. „Kokos, to sme v stredoveku. Kde sa platí zvieratami?” táto veta hovorí za všetko. 

Galéria: Eva Evelyn Kramerová

Jej popularita postupne rástla, až jej na Jojke ponúkli vlastný seriál Svet podľa Evelyn. Neskôr sa objavila aj v Hornej Dolnej a filmoch Cuky Luky film, Tlmočník a LOVEnie. 

Veľký zvrat v živote
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Bontonfilm)

Evelyn tak môžeme označiť za komičku, príležitostnú herečku, stand-up komičku aj moderátorku. Na Markíze ju totiž angažovali do projektu Farma – nahradila Kvetu Horváthovú a odmoderovala už dve série. 

Jej občianske meno znie Eva Kramerová, no narodila sa s iným priezviskom. Volala sa Gloneková. Za zmenou mena je svadba, no nie je vlastná. „Nie som vydatá, ale moji rodičia sa zobrali, až keď som mala osemnásť. Dovtedy žili nadivoko. Po ich svadbe som si vzala ocinovo meno, po prvé, dosť sa na neho podobám, po druhé, aby som mu urobila radosť. Som teda Kramerová,” prezradila pred nejakým časom pre Šarm. 

V poslednom čase sa Evelyn viditeľne zmenila. Kilogramy navyše, ktoré boli pre ňu typické, išli dole a blondínka vyzerá naozaj výborne. 

Veľký zvrat v živote
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram E.K.)

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu