Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beyoncé ako šťavnatá 20-ka: Nevinná tvárička a... Aha, aké telo!

Beyoncé Zobraziť galériu (16)
Beyoncé

LOS ANGELES - Popová diva Beyoncé dnes slávi 37 rokov a pri tejto príležitosti si v rámci aktuálneho turné s manželom Jay-Z dáva niekoľkodňovú pauzu. Hoci je už trojnásobnou mamou a na pódiách sa objavuje už viac ako 20 rokov, stále ide naplno. Pamätáte si ešte, ako vyzerala, keď so sólovou kariérou iba začínala?

Asi každý vie, že Beyoncé sa v hudobnom priemysle objavila najprv ako súčasť dievčenskej skupiny Destiny’s Child, ktorá mala najprv štyri členky a neskôr tri. Najvýraznejšou ale bola práve ona a neoficiálne bola považovaná za líderku. 

Skupina fungovala do roku 2005, ale už počas prestávky o dva roky skôr Beyoncé vydala sólový album a hneď bolo jasné, že ako samostatná umelkyňa sa určite nestratí. Destiny’s Child bola jednou z najpredávanejších dievčenských skupín všetkých čias, no sama získala snáď ešte väčšiu popularitu. 

Dievčatá pozbierali počas svojej kariéry množstvo ocenení - snímka pochádza z roku 2001, Beyoncé mala 20 rokov.
Zobraziť galériu (16)
Dievčatá pozbierali počas svojej kariéry množstvo ocenení - snímka pochádza z roku 2001, Beyoncé mala 20 rokov.  (Zdroj: TASR)

Beyoncé ako šťavnatá 20-ka:
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: TASR)

Dnes je z Beyoncé vydatá žena - za manžela má spomínaného rapera Jay-Z. Dvojica má spolu tri deti - dcérku Blue Ivy a dvojčatá Rumi a Sir. Napriek tomu sa speváčka stále nevzdáva odvážnych kostýmov a vystavuje na obdiv svoje telo, ktoré je už viac zaoblené ako kedysi. V poslednom čase sa dokonca špekuluje, či nie je opäť tehotná. 

Snímka z aktuálneho turné Beyoncé
Zobraziť galériu (16)
Snímka z aktuálneho turné Beyoncé  (Zdroj: Profimedia)

Viac fotografií Beyoncé zo začiatku tohto storočia nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Beyoncé
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu