Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beyoncé a Rihanna na titulkách: Jedna bez mejkapu a tá druhá.... Preboha, to snáď nie!

Beyoncé a Rihanna Zobraziť galériu (6)
Beyoncé a Rihanna (Zdroj: Vogue)

LOS ANGELES - Ktorá je lepšia?! Niet pochýb, že Beyoncé (36) a Rihanna (33) sú obe rovnako talentované a atraktívne ženy. Nikoho preto neprevapí, že ich tvorcovia magazínu Vogue dali na titulné stránky. Kým staršia z nich pózuje s minimom mejkapu, tá druhá je poriadne zmachlená a pohľad na jej obočie je priam desivý.

Keď sa povie Vogue, hádam každému sa vybaví meno šéfredaktorky Anny Wintour. Tá dala pri zhotovovaní septembrového čísla plnú moc speváckej dive Beyoncé. Súčasťou vydania je aj veľký rozhovor, v ktorom umelkyňa prezradila detaily týkajúce sa komplikovaného pôrodu dvojičiek. Zároveň odhalila rodinné tajomstvo, a to, že medzi predkami má otrokára, ktorý sa zamiloval do otrokyne a vzal si ju za ženu. 

Za zmienku stojí tiež spomenúť, že na fotografiách a titulke pózuje Beyoncé len s minimom mejkapu. Na svedomí ich má len 23-ročný Tyler Mitchell.

Beyoncé
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Vogue)

Britské vydanie magazínu Vogue má na svojej titulke Rihannu. Tá je v porovnaní s Beyoncé nalíčená dosť výrazne. Verejnosť s miernym zdesením reaguje najmä na jej tenké obočie, ktoré bolo kedysi veľmi obľúbené. Mnohí sa desia toho, že by sa mohol tento trend opäť vrátiť do ulíc. Nuž, dúfajme, že nie.  

Rihanna
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Vogue)

Viac o téme: RihannaBeyoncé
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu