Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nahotu nemá rada, ale... Aha, koľkokrát sa Pauhofová vyzliekla!

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (25)
Táňa Pauhofová (Zdroj: SPI international)

BRATISLAVA - Táňa Pauhofová (35) sa k herectvu dostala už ako dieťa. Neskôr nesporne talentovaná ryšavka vyštudovala VŠMU. Spočiatku nechcela hrať v seriáloch, ale napokon sme ju v niekoľkých videli. Ani nahotu pred kamerami nemá príliš rada, no...

Táňa Pauhofová je rodená Bratislavčanka, narodila sa 13. augusta 1983. Už ako 10-ročná sa ocitla pred kamerami v seriáli Škriatok. Hoci neskôr sa pohrávala s myšlienkou na medicínu, nakoniec vyštudovala VŠMU. A dobre urobila, patrí totiž k najtalentovanejším herečkám a filmári ju milujú. 

Nahotu nemá rada, ale...
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: RTVS)

Už počas školy si zahrala vo viacerých filmoch a obsadzujú ju aj Česi. Stačí spomenúť film Lída Baarová, kde kontroverznú českú umelkyňu stvárnila práve talentovaná Slovenka. 

Seriály nepatrili k ryšavkinmu obľúbenému žánru a dlho v nich odmietala hrať. Nakoniec sme ju videli vo viacerých, napríklad v Nesmrteľných, v Kriminálke Staré mesto, v Horúcej krvi, či naposledy v Milenkách. 

Nahotu nemá rada, ale...
Zobraziť galériu (25)

Táňa patrí k herečkám, pri ktorých si každý povie, že ona problém s nahotou určite nemá. Ona sama to však vidí inak. V roku 2006 tvrdila, že sa nedokáže pri takýchto scénach uvoľniť a hanbí sa. A nič sa nezmenilo ani po rokoch.„Nikdy nie je príjemné nakrúcať nahotu, ale keď zmysel má a nakrúti sa to esteticky a čo najviac bezbolestne, potom z toho netreba robiť vedu,” povedala nedávno. A prekonala sa naozaj viackrát. Odhalené scény nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: Táňa Pauhofová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu