Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Táňa Pauhofová (34) konečne plánuje rodinu: Prezradila, koľko chce mať detí!

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (4)
Táňa Pauhofová (Zdroj: telkac.sk)

BRATISLAVA - Premýšľa nad materstvom! Slovenská herečka Táňa Pauhofová oslávi v lete svoje 35. narodeniny. Nuž a ako sa zdá, ryšavke už začali tykať aj biologické hodiny. Prezradila totiž, že by si chcela konečne založiť vlastnú rodinu!

Jedna z najšarmantnejších dám slovenského šoubiznisu Táňa Pauhofová je síce aktuálne bez partnera, no v nedávnom rozhovore pre český portál idnes.cz otvorene priznala, že už premýšľa aj nad založením vlastnej rodinky.

„Rodinu určite chcem. Páčilo by sa mi mať tri deti. Budem však vďačná aj za jedno. Hlavne, keď sa moje deti budú cítiť milované a podporované,“ prezradila ryšavka, ktorá zároveň dodala, že už má jasno aj v tom, akým spôsobom by chcela svojich potomkov vychovávať.

Herečka Táňa Pauhofová prezradila, že túži po veľkej rodine. Potomkov by chcela mať vraj až troch.
Zobraziť galériu (4)
Herečka Táňa Pauhofová prezradila, že túži po veľkej rodine. Potomkov by chcela mať vraj až troch.  (Zdroj: TASR/František Iván)

„Moje detstvo nebolo ružové. Som ale vďačná za to, čo som prežila. Myslím, že s odstupom času a vekom začínam chápať aj svojich rodičov. Ja by som na to išla predsa len inak, pretože to tak proste cítim,” uviedla Pauhofová. Tá sa v minulosti pred médiami vyjadrila, že ako dieťa trpela mindrákmi kvôli prísnej rodičovskej výchove, čo v nej často vyvolávalo pocity frustrácie a menejcennosti.

Táni Pauhofovej už začali tikať biologické hodiny.
Zobraziť galériu (4)
Táni Pauhofovej už začali tikať biologické hodiny.

Táňa sa koncom roka 2016 rozišla s podnikateľom Martinom Vaľovským, s ktorým to ukončila pre časovú zaneprázdnenosť z jej strany. Pred ním tvorila pár s tanečníkom Danielom Antálkom a tiež s kolegom Tomášom Maštalírom. Osemročný vzťah so známym umelcom jej však pre viaceré krízové obdobia napokon stroskotal.

Viac o téme: Táňa Pauhofová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu