Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Medové týždne slávneho herca sa zmenili na drámu: Uniesli mu ženu!

Hugh Grant Zobraziť galériu (5)
Hugh Grant (Zdroj: SITA/Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

PARÍŽ - Nebolo mu všetko jedno! Čo sa plodenia potomkov týka, bol herec Hugh Grant (58) celkom aktívny. V priebehu siedmich rokov sa mu ich narodilo päť. Svadobným zvonom sa však roky vyhýbal. Preto bolo príjemným prekvapením, keď sa vlani v máji oženil. Ako býva zvykom, po svadbe nasledovala svadobná cesta. Nuž a na nej zažil známy herec poriadne nepríjemné chvíle.

Herec Hugh Grant a televízna producentka Anna Eberstein sa zosobášili 25. mája 2018 v úzkom kruhu rodiny a priateľov. Dvojica má spolu tri ratolesti a za zmienku stojí, že brunetka slávnemu Britovi odpustila aj neveru. „Mám úžasnú ženu, ktorú milujem. Mal som sa oženiť už skôr,” vyjadril sa na margo svadby obľúbený umelec, ktorý dnes oslavuje 59 rokov. 

Novomanželia absolvovali aj svadobnú cestu. Stavili na romantický Paríž, kde však prežili aj poriadnu drámu. Herec sa o nepríjemný zážitok podelil s divákmi relácie Late Night With Seth Meyers.

Hugh a Anna sa počas pobytu v Paríži rozhodli využiť služby istého taxikára. Nemali však pri sebe hotovosť, preto zisťovali, či je možné platiť kartou. Odpovedal im kladne. Pri príchode na miesto im však oznámil, že terminál nefunguje. Herec bol neúspešný aj pri výbere peňazí z bankomatu. 

„Vyzval som svoju ženu, nech vystúpi z auta. Taxikár hneď zisťoval, čo sa deje. Tak som mu povedal, že keď mu nefunguje terminál, tak mu nezaplatíme. On sa nahneval a s mojou manželkou na zadnom sedadle ušiel. Normálne ju uniesol,” poznamenal Hugh. Divákom však neprezradil, ako celý incident vyriešili. Len dodal, že s taxikármi mal problém už aj v minulosti. 

Viac o téme: Hugh Grant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu