Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Stále sa ukazuje holý: Známeho búrliváka neskrotilo ani otcovstvo

Robbie Williams Zobraziť galériu (7)
Robbie Williams (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Keď sa povie meno Robbie Williams (44), dnešné tridsiatničky si ešte spomenú na jeho éru s Take That. Rebelský spevák zaplatil poriadne mastnú pokutu za to, že sa túžil osamostatniť a chvíľu mu trvalo, kým sa mu podarilo preraziť. Kým bol na dne, okúsil alkohol aj drogy. Dnes je už dvojnásobným otcom, no jeho neskrotná duša sa stále ozýva - keď už nič iné, aspoň sa fotí pre fanúšikov holý.

Robbie Williams odštartoval svoju kariéru, keď jeho mama odpovedala na inzerát hľadajúci členov do chlapčenskej skupiny. V rámci Take That si okamžite získal najviac ženských fanúšikov. Bol to totiž rebel, takzvaný zlý chlapec. 

Správal sa drzo a robil si, čo chcel. Po čase mu tak prestalo vyhovovať, že je iba súčasťou chlapčenskej skupiny a rozhodol sa ju opustiť. V zmluve mal však takýto krok zakázaný, a tak dostal poriadne mastnú pokutu. 

Na jednej strane túžil preraziť, na druhej ho stresovala jeho neutešená finančná situácia, a tak skôr, ako sa mu podarilo vydobyť si slávu na sólovej dráhe, podľahol alkoholu a drogám. Jeho prvé nahrávky príliš neuspeli, no Robbie sa nevzal. 

Stále sa ukazuje holý:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram RW)

Šťastie mu nakoniec priniesla skladba Angels, ktorú si ľudia zamilovali. Odvtedy začal vydávať hit za hitom a stal sa pevnou súčasťou svetovej speváckej špičky. Niekedy sa o ňom hovorí ako o britskom kráľovi popu. 

Nakoniec sa mu zadarilo aj v súkromí. S manželkou Ayou Field má dve deti  a ako sám tvrdí, je jej verný – hlavne vďaka tomu, že sa už neopíja a dokáže sa ovládať. Ešte stále však vie vystrčiť rožky. Svoje rebelantstvo dokazuje aspoň nahými fotkami na sociálnych sieťach a nie je mu sväté ani nič také ako Vianoce... Ktovie, čo si pre fanúšikov prichystal na svoje dnešné narodeniny. 

Stále sa ukazuje holý:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram RW)

Viac o téme: Robbie Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu