Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Choďte na Valentína s rozumom! Tieto darčeky za pár eur budú mať zmysel každý deň, nielen raz do roka

S láskou darovaný darček môže byť aj praktický PR článok Zobraziť galériu (3)
S láskou darovaný darček môže byť aj praktický (Zdroj: Shutterstock)

Kytica kvetov či niečo sladké, rovnako tak večera v príjemnom prostredí sú vítané. Čo keby ste však prekvapili aj niečím výnimočným? Niečím, čo bude robiť radosť aj o pár rokov?

Pokiaľ patríte k tým, pre ktorých je Valentín príležitosťou k oslave s prekvapením, doprajte svojej drahej polovičke skutočné prekvapenie! Kúpte tento rok taký darček, ktorý prinesie radosť a zároveň bude mať aj praktické využitie. Že to nie je také jednoduché? Vyvedieme vás z omylu – stačí kliknúť na planeo.sk/darceky alebo zájsť do najbližšej z 56 predajní PLANEO a poobzerať sa, prípadne si nechať poradiť od ochotných predavačov.

Aký darček na Valentína pre ženu?

Každá žena chce byť pekná a preto beauty produktami nič nepokazíte. Kvalitný sušič vlasov a kulma alebo žehlička na vlasy sú základnou výbavou každej ženy.

Napríklad žehlička na vlasy ROWENTA x KARL LAGERFELD Easyliss s turmalínovými doskami šetrne vyrovnáva pramene jedným ťahom a rovnako jednoducho vyčarí romantické vlny. Našim tipom je aj kozmetické zrkadlo Sencor s podsvietením a až 5-násobným zväčšením, čo dámy ocenia predovšetkým pri úprave obočia a detailnom líčení.

Kozmetické zrkadlo Sencor SMM 3090SS ocenia všetky vekové kategórie žien
Zobraziť galériu (3)
Kozmetické zrkadlo Sencor SMM 3090SS ocenia všetky vekové kategórie žien  (Zdroj: Planeo.sk)

Aký darček na Valentína pre muža?

Vybrať valentínsky darček pre pánov môže byť niekedy náročnejšie, než vymyslieť ten vianočný. No nie v prípade, ak sa inšpirujete v oblasti elektro. Aj tu sa ponúkajú produky ako zastrihávače vlasov, fúzov a brady. Mimoriadne obľúbený je celotelový Philips One Blade, s ktorým si ten váš užije pred zrkadlom veľa zábavy. Že ho to viac baví s náradím, než pred zrkadlom? Pozrite sa na produkty značky Fieldmann a nájdete darček pre záhradkára aj kutila. Trebárs takú príklepovú vŕtačku Fieldmann na Valentína určite čakať nebude!  A ak je fanúšikom bubliniek, SodaStream mu zabezpečíte ich dostatok každý deň v roku aj bez toho, aby ste neustále vláčili balenú sýtenú vodu z obchodu a prázdne PET-fľaše späť.

V limitovanej edícii SodaStream Tonik máte prístroj, fľašu aj príchuť Tonik za výhodnú cenu
Zobraziť galériu (3)
V limitovanej edícii SodaStream Tonik máte prístroj, fľašu aj príchuť Tonik za výhodnú cenu  (Zdroj: Planeo.sk)

Pozrite si ešte viac tipov na valentínske darčeky!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu