Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najväčšia slovenská folklórno-symfonická show mieri do najväčších amfiteátrov po celom Slovensku

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Predpredaj.sk)

Mená Dvorský, Kučerová, Tuma, Knechtová, Štec či Lúčnica boli vždy garantom skvelého umeleckého zážitku a plných hľadísk.

Teraz budú mať obyvatelia Zemplína, Nitry a Banskej Bystrice jedinečnú možnosť vidieť všetky tieto hviezdy vo svojom regióne, na jednom pódiu a to dokonca v sprievode symfonického orchestra Slovenskí Symfonici, pod taktovkou špičkového slovenského dirigenta Adriana Kokoša, ktorý bol iniciátorom tohto jedinečného hudobného projektu.

Galakoncert FOLKLÓR VO FRAKU je unikátne hudobné podujatie, na ktorom budú mať diváci možnosť užiť si pod otvorenou letnou oblohou, najkrajšie slovenské ľudové piesne v nových  veľkolepých aranžmánoch.

Operné hviezdy Adriana Kučerová a Miroslav Dvorský, herec a operný spevák Filip Túma, najúspešnejšia slovenská rock-popová diva Katarína Knechtová, populárny folklorista Štefan Štec spolu s ľudovou kapelou Sokoly, zaspievajú divákom svoje obľúbené ľudovky v sprievode symfonického orchestra a veľkého speváckeho zboru Lúčnica a sľubujú divákom nezabudnuteľný umelecký zážitok.

Najväčšia slovenská folklórno-symfonická show
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Predpredaj.sk)

Lístky na tieto mimoriadne podujatia si diváci môžu zakúpiť už teraz na Predpredaj.sk.

Projekt podporil Košický samosprávny kraj z programu Terra Incognita.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu