Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Koniec roka môžete mať miliónový!

PR článok
(Zdroj: Tipos)

Vyberte si hru s miliónovou výhrou! Ponuka TIPOSu je štedrá.

Oslavy Nového roka bývajú spojené s príjemnou atmosférou, očakávaniami i predsavzatiami. Nejeden z nás má medzi želaniami aj výhru v niektorej obľúbenej lotérii, ktorá by nepochybne spríjemnila život.  Lotérie od TIPOSu práve v tomto čase ponúkajú niekoľko možností, vďaka ktorým by si mnohí vedeli splniť nejeden tajný sen, želanie. 

Skvelú výhru, za ktorú by si ktokoľvek dovolil cestovať, spoznávať svet, užívať si či naopak -  učiť sa nové veci, robiť radosť blízkym či úplne neznámym ľuďom, ponúka lotéria Eurojackpot. V nej teraz možno vyhrať fantastických 10 miliónov eur. Posledné tohtoročné žrebovanie Eurojackpotu vychádza tento rok práve na silvestrovský piatok. To už stojí za uzatvorenie stávky, čo myslíte? 

Ponuka TIPOSu je štedrá: Vyberte si hru s miliónovou výhrou! (Zdroj: Tipos)

Každá hra má svojich fanúšikov, či už stabilných, alebo nových. LOTO je hrou, ktorá sprevádza Slovákov dlhé roky, a pritom je zároveň aj jednou z našich moderných tradícií. Vďaka Lotu si splnilo sny o miliónovej výhre už niekoľko desiatok hráčov. Od roku 1993 do súčasnosti pribudlo na Slovensku vďaka hre LOTO 63 šťastlivcov, z ktorých každý vyhral aspoň milión eur. Tento rok LOTO ponúklo v závere roka tiež fantastický jackpot - takmer 1,7 milióna eur. Keďže jackpot nikto nepokoril, už v prvú januárovú nedeľu môžete práve vy hrať o naozaj štedré „štartovné“ do nového roka

Už pravidelne v utorok alebo v sobotu nejeden z nás očakáva žrebovanie v hre Euromilióny, v ktorej nemožno vyhrať jackpot nižší ako milión. Teraz táto lotéria ponúka hráčom získať v žrebovaní na Nový rok viac ako 1,5 milióna eur. To by stálo za to, začať hneď prvý deň nového roka s takouto výhrou! 

Štedrá výhra by takto v závere starého roka nepochybne potešila každého. Veď aký by to bol skvelý štart do nového roka, ak by ste ho začali ako milionári?  Preto neváhajte a vyskúšajte si  zahrať lotérie od TIPOSu – napríklad aj prostredníctvom internetovej stránky eTIPOS.sk alebo len tak jednoducho – cez sms. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu