Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Boris Valábik nakupuje s modrou kartou: Šetrí mi to peniaze

Za nákup akéhokoľvek spotrebiča sa na PLANEO kartu pripočítajú peniaze na ďalší nákup PR článok Zobraziť galériu (2)
Za nákup akéhokoľvek spotrebiča sa na PLANEO kartu pripočítajú peniaze na ďalší nákup (Zdroj: PLANEO Elektro)

Mať modrú kartu nie je nikdy na škodu, skôr naopak. Svoje o tom vie aj Boris Valábik.

Po tom, čo Boris Valábik odložil hokejku a začal sa venovať moderovaniu a vlastnému projektu so zdravou výživou, musel si začať zvykať aj na hejty, s ktorými sa stretáva denne. Je veľmi nepríjemné čítať urážlivé komentáre, ktoré vychádzajú len zo závisti ľudí, ktorí o mne nič nevedia, otvorene priznáva svoje pocity športový moderátor. Ten sa na svojom IG profile prezentuje najmä svojou prácou a rodinným životom, pričom občas ukáže aj niečo z domácnosti. A práve to je mlyn na hejterské vody. Valábik si totiž viac než na množstvo potrpí na kvalitu. Považujem za normálne zaujímať sa o to, čo dostanem za svoje peniaze, či už je to jedlo, nábytok, elektronika. Kvalitné veci vydržia oveľa dlhšie a dnes už nie je problém počkať si na akciu, alebo využiť vernostný systém,“ vysvetľuje športový moderátor.

Aj za kosačku sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archív BV)

Vernostnú kartu využíva aj pri nákupoch elektroniky v jeho obľúbenom PLANEO Elektro.Nie je to žiadna VIP služba, ale každému dostupná možnosť ušetriť vďaka výhodným cenám v rámci Rodinnej ponuky a získať na modrú Planeo kartu peniaze na ďalší nákup. Navyše viem, že v PLANEO vždy nakupujem za najlepšie ceny,“ dodáva.

V PLANEO Elektro nakupujete za najlepšie ceny a s modrou kartou na tom ešte aj zarábate

Držitelia modrej PLANEO karty dostanú na túto kartu pri každom nákupe v niektorej z 53 predajní späť 3 % z hodnoty zakúpeného tovaru, ktoré sú premenené na eurá. Tie sa dajú neobmedzene využiť pri ďalšom nákupe, takže aj ďalší nakupovaný tovar môže byť ešte lacnejší a opäť vám „zarobí“ eurá na vašu modrú kartu. Ak ju ešte nemáte, získate ju buď v predajniach PLANEO Elektro, alebo registráciou cez internet, stačí sa prekliknúť na registračný formulár.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu