Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vianočné darčeky? S našimi skvelými tipmi ich vybavíte raz-dva

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Shutterstock)

Vianoce už klopú na dvere a s nimi aj každoročná honba za vianočnými darčekmi pre našich najbližších. A hoci najkrajšie sviatky roka by mali byť najmä o radosti, pokoji a kúzelnej atmosfére, nakupovanie darčekov vie do predvianočného obdobia vniesť poriadny stres a zhon – najmä vtedy, keď nemáte predstavu o tom, čo by vašich blízkych potešilo najviac. No žiadne obavy – prinášame vám niekoľko tipov, ktorými zaručene nič nepokazíte.

Vlnená šatka pre mamu

Darček, ktorý poteší a nikdy nesklame. Šatka z kvalitnej jemnej vlny alebo hodvábu v neutrálnych alebo aj výraznejších farbách je univerzálny darček, ktorý sa hodí k takmer každému outfitu. Nadčasový doplnok, ktorý v prípade potreby zahreje alebo ochráni vlasy pred silným vetrom.

Vianočné darčeky? S našimi
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: pixabay)

Kvalitné pyžamo pre otca

Vianočná klasika, ktorá možno až tak neprekvapí, ale o to viac poteší. V teplom flanelovom pyžame budú dlhé zimné večery, ale pokojne aj celé sviatočné predpoludnia, maximálne príjemné. Pod stromček odporúčame darovať kvalitný kúsok, ktorý vydrží aj niekoľko rokov.

Dizajnový šperk pre dcéru

Šperky a kvalitná bižutéria sú zásah do čierneho. Či to budú krásne náušničky, náramky, náhrdelníky a čelenky na denné nosenie, alebo výraznejšie kúsky na špeciálne príležitosti – vždy urobia radosť a potešia srdce obdarovanej.

Vianočné darčeky? S našimi
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: incheba)

Kožušinová vestička pre priateľku

Jeden z najobľúbenejších kúskov zimnej sezóny, ktorý pristane takmer každému. Kožušinová vesta je presne ten kúsok pre ženy, ktoré nemajú rady zimu, no chcú byť oblečené štýlovo bez toho, aby sa museli zababušiť od hlavy po päty. A kým v zime príjemne zahreje, na jar či jeseň krásne doplní napríklad hodvábne šaty.

Vianočné darčeky? S našimi
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: incheba)

Vianočný čaj pre dedka

Voňavý, chutný aj zdravý darček. Kvalitný čierny či zelený čaj, ktorý môže byť doplnený aj o exotické liečivé rastliny, priam vyzýva na relax a oddych. Balenie v krásnych dózach je len čerešničkou na torte.

Vianočné darčeky? S našimi
Zobraziť galériu (6)

Handmade háčkované hračky pre deti

Milé, originálne, a najmä – vyrobené s láskou. Darujte deťom krásne hračky, s ktorými je radosť sa hrať.

Vianočné darčeky? S našimi
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: pixabay)

Inšpirovali sme vás? Všetky tieto darčeky, ale aj tisícky ďalších tipov na originálne prekvapenia, nájdete na Dňoch Vianoc v Inchebe, ktoré sú v plnom prúde a potrvajú až do 22. decembra. Viac ako 300 predajcov zo Slovenska i zahraničia prináša nádielku klasických i originálnych darčekov, medzi ktorými nechýbajú oblečenie, doplnky do interiéru, kozmetika, knihy, šperky, bižutéria, sklo, keramika, kvalitné kožené tašky a kožušiny spolu s tradičnými remeselnými výrobkami – čipkami; plstenými, drôtenými, slamenými, drevenými výrobkami, sviečkami z včelieho vosku a krásnymi prírodnými vianočnými ozdobami. Navyše, každý víkend sa môžete tešiť na šikovných tvorcov a dizajnérov, ktorí na Dni Vianoc v Inchebe prinášajú nádherné ručne robené veci a vecičky. Popri tom si môžete pochutiť na výborných špecialitách a nasať kúzelnú atmosféru Vianoc.

Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk.

www.incheba.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu