Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nech to stojí (za to)! 6 najlepších zlepšovákov mužskej potencie

PR článok
(Zdroj: zerex)

Príležitostne to v posteli nefunguje tak, ako by malo. Hľadáte aj vy dostupné lieky na potenciu v lekárni?

Prirodzenými metódami môžete zlepšiť potenciu, aj svoj výkon v posteli a ovplyvniť tak svoj stav. V nasledujúcich 6 krokoch vysvetlíme, čo je k tomu potrebné.

Prečo vznikajú problémy s potenciou?

Sexuológ MUDr. Václav Urbánek: “Pri vzniku výrazných porúch stoporenia penisu (odborne povedané pri vzniku erektilnej dysfunkcie) sa môže uplatňovať celý rad rozmanitých príčin, ktoré sa v mnohých prípadoch rôzne kombinujú.” Ide o príčiny:

  • psychologické (partnerské konflikty, nedostatok sebadôvery, stres, depresia, úzkosť),
  • organické (cievne, poruchy nervovej sústavy, ochorenia pohlavných orgánov, úrazy, zvýšený krvný tlak, cukrovka, ďalšie ochorenia, užívanie liekov, alkohol, cigarety).

Tieto zlepšováky vám pomôžu s riešením problému

#1 Komunikácia

Ak problém s potenciou spôsobujú časté konflikty s partnerkou, je načase vyložiť karty na stôl a začať medzi sebou komunikovať. Aj nevyslovené výčitky a nedoriešené záležitosti vás môžu oberať o potenciu. Pripravte sa na úprimný rozhovor a príďte na koreň konfliktov. Zabijete tým dve muchy jednou ranou: vypäté situácie vymiznú a do spálne sa vráti akcia. 

#2 Stopka cigaretám

Jednou z príčin, ktorá vás môže oberať o pevnú erekciu, je fajčenie. Môže mať negatívny vplyv na sexualitu človeka na každej úrovni. Okrem toho, neprospieva ani celkovému zdraviu. Usádzanie dechtu v cievach sa môže postarať o to, že sa krv nedostane tam, kde by sa mala. Penis vás môže zradiť vo chvíľach, kedy sa to fakt nehodí.

#3 Sex, sex, sex

Mnoho mužov zaznamenáva kombináciu problémov spojenú s predčasnou ejakuláciou. Práve kvôli tomuto problému nastávajú problémy s potenciou, keďže páni sa sexu vyhýbajú, aby sa potiaže neopakovali.

Sexuológ radí: Sexujte niekoľkokrát týždenne. Zaistením dostatočnej pravidelnosti pohlavných stykov odstránite časový výpadok, ktorý stojí pri ďalšom styku pri urýchlení ejakulácie. Nejedná sa o poruchu, ale fyziologickú zákonitosť. Pre tento druh ťažkostí existujú na trhu aj prírodné doplnky výživy na oddialenie ejakulácie.

#4 Čas na relaxáciu

Na odstránenie stresu budete potrebovať efektívne rozvrhnutie času - toho, ktorý venujete práci a toho, ktorý venujete rodine, záujmom, oddychu. Znie to jednoducho, väčšina ľudí sa však neoddeľuje prácu od voľného času. Pracovným povinnostiam sa venujú prostredníctvom mobilu alebo notebooku aj v čase, ktorý by mal byť vyhradený voľnočasovým aktivitám. 

#5 Zdravie - vaša priorita

Zanedbávaným preventívnym prehliadkam povedzte zbohom. Ťažkosti s potenciou môžu prameniť aj z ďalších zdravotných problémov, o ktorých možno ani netušíte. O svojej potencii otvorene informujte lekára, ten bude vedieť, na ktoré vyšetrenia organizmu sa zamerať. Nevynechajte ani informáciu o liekoch, ktoré užívate. Aj tie môžu stáť za tým, že “nestojí”.

#6 Sebadôvera do vrecka

Lepšie sebavedomie a dôveru v samého seba môžete nadobudnúť prostredníctvom cvičenia. Podporuje celkové zdravie, pozitívne pôsobí na výdrž, pomôže vám vyzerať atraktívnejšie a podporuje tvorbu testosterónu. Tento dôležitý hormón je zodpovedný za rozvoj svalovej hmoty, energie, sily, zvýšenie libida. Pravidelná fyzická aktivita môže dokonca zlepšiť náladu a podporiť lepší spánok. 

Cvičenie môže dokonca pomôcť znížiť príznaky erektilnej dysfunkcie.

Tip: Na normálnu tvorbu testosterónu pozitívne vplýva aj kotvičník zemný. Toto prírodné afrodiziakum podporuje sexuálnu túžbu a celkový výkon. Nájdete ho vo forme tabletiek na podporu erekcie alebo v rôznych povzbudzujúcich čajoch.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu