Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hľadáte byt? Dobrá správa - do Malaciek ide Macek!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: bytymacek.sk)

Už ste o ňom počuli? Jeho príchod túžobne vyčkávajú všetci, čo sa chcú osamostatniť a kraľovať si vo vlastnom. Do novej obytnej zóny v Malackách mieri projekt s írečitým slovenským názvom Macek a prináša byty ako lusk!

Všade dobre, vo vašom najlepšie

Čo presne robí z bytu zabývaný domov? Stovky drobností, od „lapačov prachu“ na poličkách po obraz, pri ktorom si presne pamätáte na moment, ako ste ho pribíjali na stenu. Domov, to je skladanie spomienky za spomienkou – od prvej obhliadky, cez podpis zmluvy, sťahovanie a kolaudačnú párty až po nohy, vyložené na vašom vlastnom stole vo vašej vlastnej obývačke.

Neosobnosť podnájmu ani prílišná nostalgia spájajúca sa s rodičovským bytom vám nikdy celkom nedajú ten pocit, ako keď si slobodne zariadite priestor podľa seba a zaplníte prázdne miesto kúskom vašej duše.

Pustite sa maminej sukne

Prechod od snívania o svojom byte ku kľúčiku od nových vchodových dverí však na Slovensku trvá pomerne dlho. Podľa štatistík Európskej únie opúšťame naše niekdajšie detské izby oveľa neskoršie ako v okolitých krajinách. Zatiaľ čo priemer spomedzi členských krajín EÚ je 26 rokov, u nás sa z hotela Mama odhlasujeme až po tridsiatke.

Na správny štart pritom zas tak veľa netreba. Základom je nájsť projekt, ktorý vám dá, čo potrebujete, a nenúti vás robiť kompromisy medzi nákladmi, kvalitou a pohodlím. Ak taký nájdete, radšej dlho neotáľajte. Veď viete, čo hovorí stará slovenská múdrosť: Kto skôr príde, ten skôr melie!

58 dvojizbových bytov projektu Macek na Ceste mládeže, neďaleko centra mesta, má všetko podstatné, čo treba na rozbeh samostatného života. Praktické dispozície a zároveň dosť miesta na veci. Už pri pohľade na pôdorys vám bude jasné, že v centre záujmu architektov bol dôraz na čo najefektívnejšie využitie priestoru. V cene bytu je loggia aj pivničná kobka, samozrejmosťou je tiež parkovacie státie zadarmo.

Hľadáte byt? Dobrá správa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: bytymacek.sk)

Kto šetrí, má za tri

Ruka v ruke s kvalitnými materiálmi použitými pri výstavbe ide aj kvalita bytového štandardu, o to príjemnejšie prekvapí celková ekonomická dostupnosť projektu a nízke mesačné náklady. Na zážitkoch však rozhodne šetriť nebudete. V areáli projektu Macek nájdete rekreačnú zónu ako stvorenú na športové vyžitie, prechádzky a relax na čerstvom vzduchu. Priaznivcov aktívneho životného štýlu na dvoch kolesách zas poteší fakt, že okolím prechádzajú hneď dve populárne cyklotrasy, Záhorská magistrála a Malacky – Senica.

Ak máte radi výhodné riešenia a neviete sa dočkať zariaďovania vlastného útulného domova, pozrite si ponuku bývania na www.bytymacek.sk a využite akciu na extra výhodné štartovacie ceny pre prvých desať bytov. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu