Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prvá nabíjačka pre ľudí už pomohla stovkám Slovákov: Vystresovaní zamestnanci si ju nevedia vynachváliť

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Unikátna novinka, ktorú nedávno predstavili v Bratislave, si už našla stovky priaznivcov. Prvá nabíjačka pre ľudí na svete bola umiestnená v biznis centre na Patrónke, kde sa mali vyťažení zamestnanci príležitosť zrelaxovať a vďaka novému radu produktov Active Protein obsahujúcim väčšiu dávku proteínov, aj nabiť dobrou energiou.

Projekt Charge Room, alebo po slovensky prvá nabíjačka pre ľudí, zaznamenal veľký úspech. Inšpiráciou pre jeho vznik boli pracovné podmienky väčšiny slovenských zamestnancov. Bratislava sa v posledných rokoch rozrástla o niekoľko veľkých biznis centier, ktoré ponúkajú „údajne“ efektívne využitie priestoru firmám s veľkým počtom pracovníkov. Moderný interiér síce prináša zamestnancom určité pohodlie, no málokedy zohľadňuje ich ľudské potreby a je kolískou stresu.

Práve liek na stres hľadala aj spoločnosť Rajo, ktorá preto v spolupráci so známou psychologičkou Petrou Solárikovou, vytvorila svetový unikát. „Chceli sme byť príkladom a ukázať firmám, ako jednoducho sa dá pomôcť zamestnancom. Projekt Charge Room nás oslovil najmä preto, že sme nedávno uviedli na trh originálny produkt Active Protein, ktorý je tiež ideálnym riešením pre vyťažených ľudí, pretože proteíny sú zdrojom energie pre náš organizmus. Nečakali sme však, že sa staneme súčasťou niečoho prevratného,“ povedala marketingová riaditeľka spoločnosti Eva Točková.

Prvá nabíjačka pre ľudí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Nabíjačka pre ľudí je vybavená jedinečným súborom podnetov vhodných pre načerpanie nových síl. Spojením upokojujúcej masáže, špeciálnych vizuálnych a zvukových vnemov, ako aj špeciálnej relaxačnej vône, bola Charge Room schopná zamestnancov zbaviť stresu už za 10 minút.

V bratislavskom biznis centre mali nabíjačku k dispozícii celý týždeň a jej kapacita bola plne využitá. „Určite ma to nabilo. Najmä som mala možnosť na chvíľku zavrieť oči a zrelaxovať sa,“ chválila vynález Silvia, zamestnankyňa biznis centra. „Klobúk dole, že také niečo vymysleli Slováci. Podľa mňa by Charge Room mali dať do každej kancelárie,“ vyjadril sa ďalší z užívateľov nabíjačky.

Prvá nabíjačka pre ľudí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Zamestnanci sa vnútri nielen zrelaxovali, ale na cestu dostali aj zdravú desiatu či olovrant, ktorý ich mohol povzbudiť v ďalšej práci. „Spojenie pobytu v nabíjačke a zdravých proteínov sú pre pracujúceho človeka super kombináciou. Navyše proteínové mliečne výrobky sú skvelou alternatívou nezdravej bagety,“ pochválila nové proteínové produkty špecialistka na výživu Tina Turner.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu