Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Druhá šanca pre tvoje peniaze, život a náš svet

Kniha Druhá šanca PR článok Zobraziť galériu (3)
Kniha Druhá šanca

Knihy Roberta T. Kiyosakiho, autora najúspešnejšej knihy Chudobný otec, bohatý otec z oblasti osobných financií všetkých čias, rečníka, motivátora a predovšetkým celosvetového zástancu finančného vzdelávania sú dnes už povinnou literatúrou všetkých manažérov a podnikateľov.

Kniha Druhá šanca je určená pre ľudí, ktorí si uvedomujú, že je najvyšší čas začať robiť nové veci odlišným spôsobom. V tejto knihe sa dozviete, ako urobiť múdrejšie rozhodnutia ohľadom svojich peňazí a života; rozhodnutia, ktoré môžu spraviť náš svet lepším. Druhá šanca vám priblíži schopnosť Roberta T. Kiysakiho  predpovedať budúcnosť, a čo je najdôležitejšie, povie vám, ako sa môžete stať víťazom a nie porazeným.

DEFINÍCIA ŠIALENSTVA:

„Šialenstvo je robiť stále znovu a znovu tú istú vec

a očakávať rozdielny výsledok.“

Albert Einstein

Väčšina z nás pociťuje skutočnosť, že svet sa nachádza vo finančnej kríze. Bohužiaľ, naši čelní predstavitelia robia stále znovu a znovu tie isté chyby, keď na vyriešenie problémov informačného veku používajú staré riešenia.

ČÍNSKA DEFINÍCIA KRÍZY:

„Slovo kríza sa v čínštine píše dvoma znakmi. Jeden predstavuje nebezpečenstvo a druhý príležitosť.“

John F. Kennedy

Na stránkach tejto knihy sa dočítate nielen o nebezpečenstvách, ale tiež o príležitostiach počas globálnej finančnej krízy, ktorá je podľa autora už za dverami.

Jeho prvá kniha otriasla svetom, keď v nej napísal: „váš dom nie je aktívum“ a „sporitelia prehrávajú.“ O desať rokov neskôr, v roku 2007, skrachoval trh s nehnuteľnosťami a krajina začala tlačiť miliardy dolárov.

Robert  Kiyosaki sa narodil 08.4.1947. Je to americký podnikateľ, investor, spisovateľ, motivačný rečník. Kiyosaki je zakladateľom firmy Rich Dad Company. Napísal viac ako 15 kníh, ktoré preložili do desiatky cudzích jazykov, vrátane slovenského, a predalo sa viac ako 26 miliónov kópií. Jeho knihy sú úspešné natoľko, že každá jeho nová kniha sa okamžite stane bestsellerom.

Kniha Druhá šanca sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Viac o téme: Kniha Druhá šanca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu