Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská značka bagiet sa zbláznila, neuveríte, aké bagety chce vyrábať!

PR článok
(Zdroj: PR)

Bagety skôr vnímame ako „poslednú záchranu“ na dlhých cestách“. Ale vedeli ste, že tie kvalitné od slovenskej značky Pierre Baguette pomáha navrhovať oceňovaný šéfkuchár Marek Ort? A práve ten môže spolu s vami navrhnúť bagetu podľa vášho domáceho jedla. No nechceli by ste ochutnať takú sviečkovú alebo haluškovú bagetu?

Za návrh bagety podľa domáceho jedla môžete vyhrať 500 eur

Na facebooku Pierre Baguette sa objavila zaujímavá výzva priamo od šéfkuchára Mareka Orta, ktorý sa podieľal na vývoji mnohých produktov tejto značky balených bagiet, sendvičov, panini a twistíl. Marek oslovuje všetkých nás, „domácich šéfkuchárov“. Všetci máme predsa nejaké to jedlo, na ktoré nedáme dopustiť. Ak ho chcete ochutnať ako bagetu, stačí ho napísať na www.tvojabageta.sk, a ak si ho Marek Ort vyberie, spoločne s vami pripraví jeho bagetovú verziu. Navyše hráte o 500 eur a vaša bageta podľa vášho domáceho jedla sa dostane skutočne do predaja s vašou tvárou na obale. Za hlasovanie za jedlá ostatných navyše hráte o originálny lopárik šéfkuchára. 

„Pre Pierre Baguette som pripravil množstvo produktov – máme už bavorskú bagetu, francúzsku bagetu či new-yorský sendvič Pastrami – ale urobiť napríklad bagetu podľa rodinného receptu sviečkovej vašej starej mamy, to je skutočne výzva,“ hovorí šéfkuchár Marek Ort. Už teraz sa vraj teší na to, ako bude bagetu pripravovať spolu s výhercom. „Nemám žiaden kľúč, podľa ktorého budem jedlo vyberať. Najdôležitejšie sú vždy prvotriedne suroviny a čerstvosť – to je základ, ktorým sa Pierre Baguette riadi pri každom jednom produkte. A jedlo ma musí jednoducho inšpirovať. Ktovie, možno do bagety dostanem aj buchty na pare,“ dodáva so smiechom.

Aj takto môže vyzerať nová bageta, ktorá sa ocitne v predaji.
Zobraziť galériu (1)
Aj takto môže vyzerať nová bageta, ktorá sa ocitne v predaji.  (Zdroj: PR)

Vytvoriť „prvú bagetu, ktorá vás bude volať šéfe“ môžete na www.tvojabageta.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu