Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najžiadanejší kúzelník so svojím prvým verejným vystúpením na Slovensku!

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

Kúzelnícka kariéra Tomasiana sa začala dávno pred jeho účasťou v show Česko Slovensko má talent. No až jeho vystúpenia v nej nám umožnili spoznať ho a hneď si ho zamilovať. Tomasiano vystúpi na Slovensku prvýkrát po finále v talentovej show verejne v Coffee & Bar Na Terase v Devínskej Novej Vsi!

Finále v show Česko Slovensko má talent nie je zďaleka jediným či najväčším úspechom českého kúzelníka Tomasiana. Pravidelne sa umiestňuje na popredných priečkach v rôznorodých kúzelníckych domácich aj zahraničných súťažiach. Už 15. decembra pricestuje na Slovensko, aby vo svojom prvom verejnom vystúpení po talentovej show ukázal divákom priamo pred ich očami, o čom mágia je. V Coffee & Bar Na Terase v Devínskej Novej Vsi sa bude venovať mikromágii a javiskovej mágii. Diváci pritom nebudú iba svedkami, ale bezprostrednou súčasťou jeho kúziel.

Najžiadanejší kúzelník so svojím
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

Čo uvidíte?

Mikromágia je jednou z najobľúbenejších kúzelníckych disciplín, najčastejšie sa v nej kúzli s kartami, mincami, prsteňmi a inými predmetmi, ktoré majú prítomní pri sebe. Diváci sa stávajú súčasťou kúziel, Tomasiano bude obchádzať jednotlivé stoly v kaviarni a hostia si budú môcť na jeho kúzla posvietiť z absolútnej blízkosti. I tak však nepochopia, ako to robí…

Mikromágia bude Na Terase doplnená javiskovou mágiou, v repertoári ktorej má Tomasiano niekoľko trikov, ktorými sa preslávil napríklad “veľký” David Copperfield.

Nenechajte si ujsť jedinečný večer plný kúziel a mágie už 15. 12. v Coffee & Bar Na Terase. Bude to tak magicž večer, že naň len tak ľahko nezabudnete.

Vstupenky kúpite na 

Najžiadanejší kúzelník so svojím
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu