Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dramatické VIDEO zvnútra zničeného bruselského letiska: Zábery taxikára, ktoré lámu srdce

V odletovej hale nastalo po výbuchu peklo.
V odletovej hale nastalo po výbuchu peklo. (Zdroj: SITA)

BRUSEL - Na verejnosť sa dostali nové zábery z letiska v Bruseli, ktoré sa stalo v utorok ráno terčom teroristického útoku. Strašné video, v ktorom sa rozlieha nárek a výkriky zranených obetí, na svoj mobilný telefón natočil istý taxikár, ktorý sa dnu vybral hľadať svojho syna. V jednom momente dokonca zachytí plačúce dieťa sediace pravdepodobne vedľa svojej mŕtvej mamičky.

Dojemný list Belgičana nenarodenému synovi krátko po terore: Prečítajte si vety plné emócií!

Muž dokumentuje svoju cestu cez zdevastovanú odletovú halu, ktorá je posiata mŕtvymi telami, úlomkami a rozhádzanou batožinou. Časti budovy stále horia.

Taxikár má namierené k stánku s rýchlym občerstvením, kde pracuje jeho syn a prechádza popri plačúcom dieťati v modrom kabátiku sediacom pri tele svojej matky. V pozadí vidno hasičov, ako niekoho dvíhajú na nosidlách.

Pri pokračovaní stretne staršiu ženu, ktorá sa snaží nájsť cestu von. Keď sa dostane až ku kiosku s fast foodom, volá na svojho syna, ale miesto nájde opustené. Zábery spred terminálu ukazujú ďalšie zakrvavené obete.

Na konci videa je divákom oznámené, že vodič taxíka sa neskôr stretol so svojím synom, ktorý bol v bezpečí a nič sa mu nestalo. Informoval portál thesun.co.uk.

Video nie je vhodné pre citlivé povahy

Ďalšie zábery zo zničenej haly letiska

Viac o téme: Teroristický útokBrusel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu