Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hasiči mali opäť plné ruky práce: Kamión sa uprostred noci ocitol v plameňoch

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Hasiči dnes krátko po polnoci zasahovali pri požiari kamióna na hlavnom cestnom ťahu cez Liptovský Mikuláš. Polícia časť Ulice 1. mája počas akcie uzavrela. Plamene zničili kabínu vodiča ako aj náves s nákladom. Spôsobená škoda podľa polície nie je zatiaľ presne stanovená. Zástupca spoločnosti, ktorej ťahač DAF s návesom a tovarom patril, škodu odhadol na viac ako 50 tisíc eur.

Podľa svedkov pri požiari vybuchovali pneumatiky. V nádržiach bolo niekoľko stoviek listrov nafty. Pre silné zadymenie hasiči používali pri likvidácií požiaru dýchacie prístroje. „V súvislosti s touto udalosťou vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši začal trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku požiaru sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ potvrdil žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík. 

Na rovnakom mieste horel poškodenej firme pred piatimi dňami iný kamión. Pri prvom požiari však oheň poškodil iba časť plachty návesu, škoda bola 1 300 eur. Aj v tomto prípade už polícia začala trestné stíhanie. 

Viac o téme: PožiarKamión
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu