Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Posolstvo Panny Márie predpovedá na zajtra veľké teroristické útoky v Ríme: Cirkev bude nariekať!

Panna Mária Zobraziť galériu (2)
Panna Mária (Zdroj: apelosurgentes.com.br)

RÍM - V stredu 23. marca príde k veľkým teroristickým útokom v Ríme, budú za nimi stáť teroristi z Daeš. Tak vraj znie proroctvo Panny Márie z brazílskej Anguery, ktorá bola odvysielaná v ďalšej epizóde televízneho programu s názvom Tajomstvo. V súvislosti s dnešnou masakrou v Bruseli vyzerá byť táto predpoveď ešte hrozivejšia.

Biblia vraj predpovedá vzostup Daeš: Spisovateľ vie, kde vypukne 3. svetová a koľko ľudí zomrie

Už takmer 30 rokov sa má Panna Mária zjavovať v brazílskej Anguere a diktovať celému svetu svoje proroctvá, ktoré sú zaznamenávané trikrát do týždňa. V jednom z nich mali odznieť aj nasledujúce varovné slová: "Nasledovníci falošného proroka budú pochodovať s veľkou zúrivosťou na Svätý chrám. Tam bude veľké skrúšenie. Cirkev bude plakať a nariekať."

Potom Bohorodička pokračuje a stanovuje dátum: "Nepriatelia budú konať 23. marca 2016 s veľkým hnevom. Smrť bude prítomná v dome Božom. Nepriatelia budú prichádzať z Via Appia."

"Vedzte, že Hospodin urobí všetko, aby vás zachránil. Viem, že máte slobodnú vôľu, ale nezabudnite, že predovšetkým budete musieť plniť Božiu vôľu," uviedla Panna Mária na záver. Cirkev sa však nikdy k týmto proroctvám nevyjadrila.

Po dnešných útokoch v Bruseli boli podľa portálu leggo.it sprísnené bezpečnostné opatrenia aj v Ríme. Polícia bude kontrolovať najmä citlivé ciele, ktorými bývajú preplnené miesta, ako podchody, stanice či letiská.

Takto vyzerá prijímanie proroctiev od Panny Márie

Viac o téme: ProroctvoPanna MáriaDaeš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu