Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mysteriózna záhada sochy Panny Márie: VIDEO Ježišova matka začala po ohavnom čine plakať

Je to naozaj zázrak? Zobraziť galériu (2)
Je to naozaj zázrak? (Zdroj: ABC30)

FRESNO - Maria Cardenasová z kalifornského Fresna tvrdí, že sochu Panny Márie má doma už 10 rokov, ale až pred 18 mesiacmi sa začalo diať niečo veľmi nezvyčajné. Po tom, čo zavraždili jej bratranca Jessie Lopeza, sa Bohorodičkina tvár pokryla slzami.

Tajomstvo z Biblie odhalené: Historik tvrdí, že vie, kto sa skrýva za diabolským číslom 666

Majiteľka plastiky Maria Cardenasová opísala tajomný plač ako "zázrak" a hovorí, že slzy zbiera, aby ich potom mohla ponúknuť každému, kto ju navštívi. Hoci "nechápe, prečo sa tak deje", domnieva sa, že by za celou záhadou mohla byť smrť jej bratranca.

Cardenasová dostala sochu ako darček pred 10 rokmi na Deň matiek, ale dlhé obdobie nevykazovala žiadne podivuhodné známky. Až po tom, čo došlo k vražde, jej začali z pravého oka vyvierať slzy a stekať po tvári.

Mysteriózna záhada sochy Panny
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ABC30)

Sused Richard Quintana, ktorý sa prisťahoval do protiľahlej ulice, povedal, že sa musel ísť o tom presvedčiť na vlastné oči. "Je to úžasné. Vzalo mi to reč. Vau, som ohromený," netajil sa svojím nadšením.

Opatrovník sochy, ktorý nechcel byť menovaný, pre Action News uviedol: "Mali sme tu kňazov zo všetkých kútov, aby sa na ňu pozreli a všetci hovoria, že je to zázrak. Neschovávame ju, ale zároveň, nechceme, aby sa jej niečo stalo," dodal.

Viac o téme: Slzy Panna MáriaMaria Cardenasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu