Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Diváci priameho prenosu jojkárskeho Talentu v šoku: Slávik sa opil... alebo ešte niečo horšie?!

Jaro Slávik Zobraziť galériu (12)
Jaro Slávik

BRATISLAVA - V stredu odvysielala televízia Joj priamy prenos z jediného semifinálového kola šou Česko Slovensko má talent. Ako sme už informovali, to pôvodne vôbec nebolo v pláne. Z tohto dôvodu sa ho ani nezúčastnila Lucie Bílá, ktorá mala iné pracovné povinnosti. A „džentlmen” Jaro Slávik to hneď využil a poriadne si do nej v jej neprítomnosti rypol. Nechýbali ani sexuálne narážky a správanie, vďaka ktorému diváci hádajú, čím sa porotca pred vysielaním posilnil.

Čo sa to tam dialo?! Televízia Joj priniesla v stredu večer semifinálový prenos talentovej šou. Hneď prvým prekvapením bolo, že v porote nesedela Lucie Bílá. Tá mala totiž predstavenie muzikálu Carmen, ktoré nestihla odvolať, keďže semifinálové kolo pôvodne plánované ani nebolo.


Náhle zmeny v jojkárskom Talente: Blíži sa koniec a... Všetko je odrazu inak!


Zato hneď od začiatku bol neprehliadnuteľný Jaro Slávik, ktorý po predstavení porotcov akosi nevedel z pódia trafiť na svoje miesto. „Jarko, tam máte schody,” upozorňoval ho Marcel Forgáč, keď sa producent vybral úplne inou cestou. „Si to trochu obišiel,” skonštatoval nakoniec moderátor.

Ďalší zlý odhad predviedol porotca pri hodnotení neprítomnosti svojej českej kolegyne. „Na rozdiel od Bílej dnes nezomrieš, lebo Carmen...” hovoril smerom k Diane Mórovej. „Byť Cigánkou a ešte aj zomrieť,” dodal s tragickým výrazom. K téme sa vrátil aj pri hodnotení jedného z vystúpení, keď vyhlásil, že Bílej by sa to páčilo, ale musí zomierať v cigánskom pekle.

Rypol si do nej však aj v súvislosti s jej pripravovaným turné, ktoré bude mať pod palcom režisér Talentu. „Potrebujete mať režiséra ako Jeffo Minařík, ktorého používa Bílá, čím predlžuje svoju kariéru,” vyjadril sa pomerne nelichotivo.

Okrem toho sa mu napríklad podarilo v priamom prenose vysloviť vetu „Kto posunul do semifinále takúto chujovinu?” Po spomenutí slova „číslo” vo význame vystúpenie mal zas sexuálne narážky na manželský sex. A občas vyzeral, akoby bol dosť mimo, chytal sa za hlavu a hádzal strašné ksichty.

Diváci majú na jeho správanie jednoznačný názor. „Ten Slávik si určite niečo lupol pred prenosom a dopĺňa to postupne počas prenosu, nevyzerá moc triezvy,” objavilo sa na fanúšikovskej stránke Talentu. A tento príspevok vôbec nebol ojedinelý. No prišlo aj obvinenie z niečoho horšieho. „Treba uznať – sfetovaný porotca v priamom prenose, to je svieža novinka v mútnych vodách slovenských talentových súťaží,” napísal ironicky jeden z ľudí pri televíznych obrazovkách.

O zakázané látky snáď nešlo, no alkohol nie je taký nepravdepodobný. Už v roku 2013 sa nám totiž podarilo Jara nafotiť počas živého vysielania s pohárom červeného vína, ktorého obsah si pravidelne dopĺňal. Televízia Joj vtedy jeho popíjanie nijako nekomentovala.

Jaro Slávik v minulosti počas jedného zo semifinálových kôl popíjal víno.
Zobraziť galériu (12)
Jaro Slávik v minulosti počas jedného zo semifinálových kôl popíjal víno.

Viac o téme: Jaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu