Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Víťazka ČSMT Gyöngyi Bodišová bola online: Už nie som naivná!

Víťazka šou Česko Slovensko má talent Gyöngyi Bodišová je online. Zobraziť galériu (6)
Víťazka šou Česko Slovensko má talent Gyöngyi Bodišová je online. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Šou Česko Slovensko má talent pozná svojho víťaza. V sobotu večer sa konalo veľké finále, kde spomedzi desiatky súťažiacich najviac zaujala svojím výkonom speváčka Gyöngyi Bodišová. Ak vás zaujímajú jej pocity krátko po triumfe v televíznej šou, prečítajte si online rozhovor.

Po dlhých týždňoch kastingov a stredajšom semifinále sa v sobotu večer konalo veľké finále televíznej šou Česko Slovensko má talent. Desiatka súťažiacich predviedla to najlepšie zo svojho umenia. No vyhrať mohol len jeden. Víťazkou sa stala Gyöngyi Bodišová. Prečítajte si, čo odpovedala na otázky čitateľov. 

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

23.11.2015 11:05 - otázka od oli
Milá Gyöngyi, gratulujem, si úžasná! Nepočúvaj neprajníkov, naozaj si zaslúžiš 1. miesto!!! Neozvali sa ti ľudia, kt. by ti pomohli vybudovať kariéru a starali by sa o teba? Budeš sa učiť po anglicky? Želám Ti všetko najlepšie, a nedaj sa, musíš si veriť a dokážeš ľuďom (hlavne neprajníkom), že si super! :)
Dakujem za pekne slova. Urcite chcem nadalej spievat aj sa ucit anglicky. Zatial je to len zaciatok, ale snad mi nejake spoluprace vyjdu. Neprajnikmi sa urcite nedam odlakat. Online sa konci, rada by som podakovala vsetkym, ktori mi drzali palce a poslali otazky. Prajem este uspesny start do noveho tyzdna. :)
23.11.2015 11:03 - otázka od Motorku!
2 + 2 = ?
Ze by 4??
23.11.2015 11:03 - otázka od Vilma
Ahoj Gyongyi. Chcem Ti, len zagratutovať k Tvojmu víťazstvu! Prajem Ti všetko najlepšie a hlavne veľa úspechov do ďalšieho života!Tvoja bývalá pani kuchárka s Čakan z Liečebno výchovného sanatória. Drž sa! Teta Vilma
Dakujem vam teta Vilma. Som rada, ze ste mi napisali. :)
23.11.2015 11:02 - otázka od Feretti
AKO vidiš svoju budúcnosť aké budú ?
Budem sa snazit, aby bola na urovni a tykala sa spevu. :)
23.11.2015 11:01 - otázka od Pipo
mas radsej ponozky a tenisky alebo plazove zabky a bose nohy
Najradsej mam rada tenisky.
23.11.2015 11:01 - otázka od Zwerina99
chodis na pedikuru
Zatial som ju neskusala. :)
23.11.2015 11:01 - otázka od OGGY
mas rada masaze
Nie.
23.11.2015 11:00 - otázka od THE ROCK
Si stekliva na chodidlach
Nie. :)
23.11.2015 11:00 - otázka od pato
spievala ako nenormalna
:) Vdaka za slova.
23.11.2015 11:00 - otázka od Katarina
najhoršia ČSMT aká kedy bola,už na to nikdy ani nekuknem,katastrofa
Je to tvoj nazor. Sledovanost vsak hovori o niecom inom. :) aj tak dakujem.
23.11.2015 10:59 - otázka od Rischo
Ahoj co urobiš s vyhrou . Dufam že si kupis byt !!
Ano, urcite by som si chcela zadovazit vlastne byvanie.
23.11.2015 10:59 - otázka od slavomír
Gyongyi nič si nerob z neprajníkov. To čo si predviedla na súťaži je jednoduho to čo nikto opakujem nikto nedokázal. Ešte dobrá bola aj Anička s Ave Máriou. Obom vám som poslal po 10 SMS. Ako som sa mal dnes možnosť presvedčiť VŠETCI s ktorými som hovoril PLNE opakujem PLNE súhlasili s Tvojim umiestnením. Prajem Ti veľa úspechov a opakujem nenechaj sa zdeprimovať závystlými blbcami
Velmi pekne dakujem za hlasy aj povzbudive slova, vazim si to.
23.11.2015 10:58 - otázka od Katka
Ahoj Gyöngyi gratulujem Ti k výhre som naozaj šťastná že si to vyhrala aj ked vo finále Ti to moc nevyšlo ale aj tak nádherne spievaš a Mariku Gombitovú si zaspievala nádherne. Nech sa Ti darí a všetko dobré do života prajem a hlavne rob hudbu aby sme ťa mohli počúvať a kúpiť si tvoje CD :) ;)
Dakujem velmi pekne. Urcite chcem nahrat CD a venovat sa spevu nadalej.
23.11.2015 10:57 - otázka od zuzana
ahoj gyongyi,gratulujem k vyhre,a mam otazku,preco zijes s tym starym dedkom? nevies si najst niekoho v tvojom veku?ved ten ujo ti moze byt dedko.dakujem za odpoved a uzi si vyhru a hlavne nezapadni prachom ako v 2008 roku.
Vladka si velmi vazim. Zatial, kym sa nenastartujem, chcem u neho zit a postarat sa o neho a ked opustim dvere jeho bytu, tak len do svojho. Viem, ze nie je najmladsi, ale pomohol mi v tych najtazsi chvilach, a to si velmi cenim.
23.11.2015 10:54 - otázka od Janko
Ahoj Gyöngyi, zo srdca ti blahoželám, že si vyhrala ČSMT, dúfam, že výhra ti pomôže. Čo chystáš do budúcnosti, čo sa týka spevu, a tak všeobecne? Máš niečo na pláne, nesplnené sny, a podobne?
Dakujem za gratulaciu. Vyhra mi urcite pomoze k startu. Urcite sa chcem venovat spevu, nahrat CD a zase spievat. :) Aj sukromny zivot sa bude tykat spevu - chcem chodit na konzervatorium, naucit sa anglicky jazyk... Urcite sny mam, ale vacsina z nich sa tyka toho, co ma najviac naplna, a to je opat spev. :)
23.11.2015 10:51 - otázka od Maja
Chodila si ty vôbec do školy? Nevieš sa vôbec vyjadrovať a celkovo pôsobíš ako mentálne zaostalá. Takýmto správaním dieru do sveta neurobíš. Mala by si na sebe poriadne zapracovať.
Ano, viem, ze moja komunikacia nie je dokonala, ale mentalne zaostala nie som. Som vyucena cukrarka, takze vzdelanie mam.
23.11.2015 10:50 - otázka od klara
mala si tremu?
Ano, obrovsku. Nebolo to vidiet? :)
23.11.2015 10:49 - otázka od klara
ja som taka rada ze si to vyhrala. aj ked mam 10 rokov
Dakujem, vazim si kazdeho fanusika, aj ked ma len 10 rokov. :)
23.11.2015 10:49 - otázka od Henrich z Paštékova
Plánuješ spraviť goja-festival? Na čo minieš všetky peniaze?
Goja- festival? Ked mi vysvetlis, co to je, mozno si tam pridem zaspievat. :) Peniaze miniem na lepsiu buducnost.
23.11.2015 10:48 - otázka od nea
vedu sa teraz reci ze sa nevies vyjadrovat ked si si splietla meno kasli na tie reci necudo ked si stoho bola dojata ze si to vyhrala vidno ze ludska zavist sa opet prejavuje nedopraju ti teraz sa stebou bude kazdy kamarat len sa nenechaj oklamat aby ta neobraly o co si zasluzis po tom vsetkom co si prezila
Dakujem velmi pekne. Meno rezisera som pravdaze vedela, len som bola vo velkom soku. Pan reziser Jeffo Minarik je skvely clovek, ktory vytvoril uzasnu sou. Neboj sa, uz sa len tak rychlo nenecham oklamat. :)
23.11.2015 10:47 - otázka od Katty
Len toľko... Ako väčšina ľudí, aj ja som sklamaná vašim víťazstvom. V súťaži nevyhral talent, ale posielanie hlasov našou početnou komunitou.
Je to tvoj nazor, viem, ze tam bola velka konkurencia, ale nemyslim si, ze hlasovala len romska komunita. Ale aj tak dakujem.
23.11.2015 10:45 - otázka od Lucka
Gyöngyi Bodišová. tak gratulujem moja prvá otázka znie aký máš pocit a aké máš plány do budúcna už sa ti hrnú nie jaké ponuky nemáš v plane si kupit svoj vlastni byt, to by som na tvojom mieste urobila pretože mat byt je základ dnešnej dobe mat vlastný byt je veľmi takže takže využi to hneď kúp si byt jednoizbový nikoho tam neprihlasuj na trvalý pobyt i samu seba pretože by si to oľutovala nebuď hlúpa že si nasťahuješ celu čvargu sorry tvoju rodinu nerada sa tomu vyjadrujem pretože by tu padali neslušne názory raz si sa popálila na vlastnej koži a dopadla si svojou vlastnou vinou skončila si na ulici never nikomu nebuď naivná a slepá ti ktorý ta nevychovali a dali ta do decke-ho domova niesu rodičmi ale haved ved to niesu normálny ľudia zrazu sa zaujímali iba len o peniaze to si snad čakala ta bude objatie a lásku ti davat a prosiť o opustenie keď si bola v talenmania tak zrazu sa o tebe začali zaujimat a aj súrodenci zaujímave nie a teraz čo si myslíš že sa nebudú opát o teba zaujimat všetci ta haved pozor nato maj otvorene oči nieže sa opát popáliš ten dotyčný starý pán čo bol tebou na Casting kde je ? to bol tvoj muž nechápem to ako to že práve ten starší pán ti pomohol a nebol počas TV sútaže prečo, hlavne finále nebol ta podporiť fandiť ti a gratulovať myslela som si že ho spomenieš ako ti pomohol nebyť jeho tak žiješ naďalej na ulici nemyslíš si to jemu môžeš cely život dakovat on ti pomohol bývala si u neho tuším v lámač bolo to v novinách alebo nejakom časopise ako ste sedeli na gauče spolu tuším to bolo na topky neviem ale môžem úprimne sa spytat si lesba ale pravdu napíš ved je to na tebe vidieť ja mam pocit že áno máš chalansky tvar črty nemáš tu sebe ženskosť páčia sa ti vlastne muži? mala si už sex z mužom? to je na tebe ak zverejníš nie neboj nie som lesba grcccc fuj nikdy ja milujem svojho muža som hetero ale z koleginami mame tušenie že si lesba a že tým pánom čo si uňho bývala ho skôr berieš ako nahradneho otca nie priateľa a ani ako muža a ani sa sním neprezentuješ verejne zaujimave
Neboj sa, uz som poucena. Ano, priznavam, v minulosti som bola naivna a myslela som si, ze im ide aj o nieco ine ako su peniaze. Zivot mi uderil drsnu facku a ja viem, ze uz im netreba verit. Byt si urcite chcem v buducnosti kupit, mne postaci aj garzonka. :) Pan Vladko je mojim blizkym priatelom, ak som mu nepodakovala, bolo to tym, ze som bola vo velkom soku, pretoze som vyhru vobec necakala. Takze tymto smerom mu velmi dakujem, velmi si jeho jeho pomoc vazim. :) Vladko ma podporoval aj pocas semifinale, aj finale, bol v sale pritomny, len ho asi kamery nezaznamenali. Bol vsak stale so mnou. Som heterosexulne orientovana.
23.11.2015 10:38 - otázka od miši
ahoj mam na teba otázku ak si vyrastala v domove naučili ta veľa o živote čo ta čaká a neminie akom odbore si vyučená máš priateľa tým čo si prišla na Casting a žila si sním kde bol počas celej tvojej sutaži semifinalista a finále akosi som nepostrehla ak ti pomohol v tej ťažkej chvíle myslím na toho pána staršom veku čo si neho bývala v Lamači v Bratislave kde je momentálne a či naďalej si sním či už je koniec nemáš obavy že urobíš chybu ako si minulosti a tvoji rodičia a súrodenci nemáš obavy že sa budu opát o teba zaujimat ? a ti opát padneš na zemi a to vlastnou vinou raz ponaučenia pre teba bolo minulosti sama si hovorila a bolo to aj novinách o tebe čo máš v plane budúcnosti ako vynaložiť stou výhrou myslíš že ľudia ti fandili verila si že ty práve budeš finalistka 2015 na slovensku cítiš sa byt diskriminovaná tým kým si? myslíš si aj ty že tvoja výslovnosť je zla čim to je tréma alebo to je tým že nevieš komunikovať a že bolo by najlepšie hneď žačat to je prvoradé ľudia si to všimnú ako sa vyjadruješ tým pádom si pre ostanych nulová musíš sa zapredať byt charizma chápeš načo myslím neber to v zlom veľa decka vyrastali v domove alebo iným zariadení a vedia komunikovať krásne dúfam že o tebe budeme ešte počuť ale v dobrom a nie aby si prepásla šancu ktorú máš momentálne a skonči opát ako bezdomovkyna alebo ako ta čo vyhrala superstar viera berkyova vyhrala a utiekla tak sa odvďačila svojim fanúšikom môže sa hanbiť držím ti palce a nesklam tvojim fanúšikom ktorí ti fandili a posielali hlasy
Musim priznat, ze po odchode z detskeho domova by mal stat este dva roky dohliadat na svojich zverencov, aby sa vedeli popasovat s novym zivotom. Nevinim za to ani pani riaditelku, ani vychovavatelov, ale skoncila som tak, ako som skoncila. Bola to pre mna velka zivotna skuska, zaroven aj facka, ze sa takto robit nema a idem dalej. Som vyucena cukrarka. :) Stale som u priatela Vladka, ktory mi pomohol. Podporoval ma aj pocas sutaze a podrzal ma v najtazsich chvilach. Nebojim sa chyb, zivot ma naucil. Nie som uz naivna. Urcite chcem pokracovat so spevom, vobec som necakala, ze ma ludia tak podrzia. Necitim sa byt diskriminovana, o com hovori aj najvacsi pocet hlasov v tohtorocnom talente. Priznavam, ze moja komunikacia nie je dokonala, urcite chcem na nej popracovat a dufam, ze nesklamem svojich fanusikov.
23.11.2015 10:26 - otázka od eva
Dobrý deň, nič si nerobte z negatívnych komentárov a príspevkov,nenechajte sa odradiť, Slováci sú závistliví národ,aj keby ste sa rozkrájali, ani to im nebude stačiť.Ak Vám môžem poradiť, skúste zapracovať na vzhľade,úprave vlasov,zuby...je to veľmi dôležité.A ešte to krstné meno,možno v Maďarsku,ale u nás znie hrozne,skúste nad tým porozmýšľať.Želám Vám,aby ste s cenami naložila rozumne,lebo určite sa teraz na Vás nahrnie Vaša úžasná rodina,neverte im,o všetko Vás oberú, dávajte si na to pozor!!Raďte sa s profesionálmi z brandže, nie s rodinou, ak sa tá rodinou vôbec dá nazvať. Želám Vám,aby ste boli úspešná, vzdelávajte sa,obklopte sa úspešnými ľuďmi,pokiaľ sa to bude dať a hlavne spievajte, máte úžasný hlas !!
Dakujem za povzbudive slova. Rodinu si bohuzial clovek nevybera, ja som to stastie nemala, ale uz som poucena z minulosti. Uvedomujem si, ze pri kazdom uspechu budu aj neprajnici. Mne to vsak nevadi, este viac ma to posilnuje. Meno si nechcem zmenit, podla mna je zaujimave a robi ma jedinecnou. Do dnesneho dna som nemala peniaze na upravu zubov, bohuzial nie je to 5 eurova zalezitost, ale urcite by som si ich v buducnosti chcela upravit, aby som sa na vas mohla usmievat. :)
23.11.2015 10:21 - otázka od Timotej
Ja som ti držal palce nech si hovoria čo koľvek že zla vyslovnosť alebo niečo tak si ich nevšimaj krásne si spievala. Keď na konci jak si vyhrala si zabudla na meno režiséra tak preto lebo si bola v obrovskom šoku. Nevšimaj si ľudi ktorý ta nemaju radi. Držal som ti palce poslal som ti sms.
Dakujem velmi pekne, za pekne slova aj sms. Pravdaze to bol pre mna velky sok, buchalo mi srdce, ze som si myslela, ze mi vypadne z hrude. :) Pana rezisera Minarika si velmi vazim, paci sa mi jeho robota.
23.11.2015 10:19 - otázka od Ellgie
Ahoj Gyongyi, gratulujem k víťazstvu. Chcela by som sa ťa opýtať ako plánuješ pokračovať v tvojej kariére teraz po skončení súťaže, a ako plánuješ použiť peniažky, ktoré si vyhrala ?
Dakujem. Rada by som sa venovala spevu nadalej, to ma najviac tesi a naplna. Peniazky si odlozim do buducnosti, urobim sa vodicak na auto, lebo si uvedomujem, ze je to dolezite. :)
23.11.2015 10:16 - otázka od Nikuš
čo chceš urobiť z výhrou?ako s ňou naložíš?a teraz sa ti zase rodina ozve lebo máš peniažky :))))
Vyhra ma urcite tesi, chcela by som sa zabezpecit do buducnosti. S vyhrou chcem vsak narabat uvazlivo, aby to nebola len 5 minutova slava. Rodina sa uz ozvala, ale ja som sa poucila z minulosti a urcite nemam zaujem sa s nimi kontaktovat.
23.11.2015 10:13 - otázka od Verča
Ahoj :) ako je možné že tu si vyhrala a v predošlej súťaži nie?nieje to troška aj kvôli tvojmu osudu?ale gratulujem ti :)
Dakujem za gratulaciu. Mozem povedat, ze v minulosti mi islo skor o zviditelnenie. Teraz mi vsak islo o skusenost, vobec som necakala, ze vyhram. Uz postup do finale bolo pre mna velke vitazstvo.
23.11.2015 10:08 - otázka od Marta B.
Blahoželám,dúfam že život chytíš za pačesy a postavíš sa zodpovedne,prosím nepremárni šancu,tá býva raz za život.
Dakujem. Budem sa snazit pracovat na sebe a vyuzit moznosti, ktore sa mi otvorili. V zivote uz mam nejake skusenosti a poucila som sa z nich. Dufam, ze vas nesklamem.
23.11.2015 10:07 - otázka od Jana
Uprimne blahozelam. Boli ste mojou favoritkou od zaciatku a spievate prekrasne. Nad neprajnikmi nerozmyslajte, a ani sa tym netrapte. Krasne reci su casto prazdne, ale rozdavat ludom radost spevom, ktory ide zo srdca to je umenie a dar, ktorymi ste nas naozaj velmi potesili. Ktoreho nasho hudobnika by ste chceli oslovit a spolu s nim zacat start na nasej hudobnej scene? Zelam vela radosti a uspechov a nedajte sa nicim odradit. Vyhrali ste zasluzene a my, ktori sme Vam posielali hlasy sa s Vami tesime a budeme Vam drzat prsty i nadalej.
Dakujem velmi pekne, som vdacna za kazdy hlas. Chapem, ze pri kazdom uspechu su aj neprajnici. Urcite by som si chcela zaspievat s Marikou Gombitovou alebo Nelou Pociskovou. Pocas talentu som spolupracovala s Jankom Lehotskym, velmi by ma potesilo, keby nasa spolupraca pokracovala. Aj vam prajem vsetko dobre.
23.11.2015 09:59 - otázka od mm
Gyöngyi gratulujem, mnoho ľudí Ti dalo hlas, dúfam, že nás nesklameš a budeme o Tebe počuť. Tie negatívne komentáre nevnímaj-neboli by spokojní s nikým. Prajem Ti už len pekný život a peknú kariéru.
Dakujem velmi pekne, velmi si to vazim. Teraz sa uz mam od coho odrazit a budem na sebe poriadne pracovat, aby ste o mne poculi.
23.11.2015 09:58 - otázka od miki
ty smradlavá ciganska suka
Nazor ti neberiem, ale inteligentna urcite nie si.
23.11.2015 09:57 - otázka od vlasta
blahoželam k vitaztvu už vieš ako naložiš zo svojim talentom
Dakujem. Urcite by som chcela nahrat svoje vlastne CD.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu