Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bizarný projekt nemeckej vlády: Sexuálna výchova pre migrantov odhaľuje najväčšie tabu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BERLÍN - Nemecká vláda sa rozhodla, že dá prichádzajúcim migrantom z iných kultúrnych oblastí lekciu zo sexuality. Na stránke nového projektu detailne uvádza aj to, ako nájsť ženský bod G či ako si užiť homosexuálny styk.

Zaujímavý projekt s grafickými prílohami financovaný nemeckou vládou zaujal viaceré svetové média. Prichádza práve v čase vystupňovaného napätia medzi prisťahovalcami a domácimi po hromadných sexuálnych útokoch v Kolíne nad Rýnom počas silvestrovských osláv. Projekt má svoju vlastnú internetovú stránku, ktorá je prístupná v 13 svetových jazykoch a podrobne ozrejmuje všetky aspekty sexuality bez cenzúry. Odhaľuje všetky riziká aj slasti.

Prekvapivý nález v utečeneckom tábore: Odkiaľ sa vzali tajomné artefakty staré tisíce rokov?

Na stránke nájde návštevník pestrú ponuku kategórií, ktorými sa môže preklikať až k otázke, na ktorú hľadá odpoveď. Odborníci, ktorí stránku zostavovali, nezabudli na nič. Radia, ako postupovať pri prvom sexuálnom styku, ako pristupovať k sexualite počas tehotenstva, ale aj to, ako sa majú muži a ženy správať navzájom. Zároveň ich poúča o anatomických rozdieloch medzi mužmi a ženami. Ponúka tiež rady, ako riešiť sexuálne problémy, ako rešpektovať hranice opačného pohlavia a ako vnímať pornografiu.

Bizarný projekt nemeckej vlády:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: http://zanzu.de/)

Vláda odsúhlasila bizarný projekt na základe zistenia, že mnohí zo stoviek tisíc prichádzajúcich migrantov nikdy neabsolvovali žiadnu sexuálnu výchovu a niektoré otázky sexuality sú pre nich tabuizované. Vzdelanie migrantov má podľa odborníkov prebehnúť diskrétnou formou, informoval portál Express.co.uk.

Bizarný projekt nemeckej vlády:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: http://zanzu.de/)

Viac o téme: Sexuálna výchovaMigranti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu