Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Krásna Snehulienka zbalila kolegu: Románik na markizáckej Farme!

Ľubomír Snopko a Anna Koleňáková spolu strávia čoraz viac času. Zobraziť galériu (5)
Ľubomír Snopko a Anna Koleňáková spolu strávia čoraz viac času. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ďalší románik. Ani 5. séria markizáckej Farmy nezostane bez aférky. Hoci nečakané zdravotné problémy prerušili rodiaci sa vzťah medzi Luciou Mokráňovou (22) a Patrikom Mirgom (22), reality šou má, zdá sa, nové „hrdličky“. Staronová farmárka Anna Koleňáková (19) totiž zjavne poplietla hlavu mladému kolegovi Ľubomírovi Snopkovi (19).

Samota, hlad a vypäté situácie zbližujú. Podobne ako v uplynulých sériách, aj tohtoročná Farma je bohatá na romániky. Už od samého začiatku sa napríklad svojimi sympatiami k Lucii Mokráňovej netajil Patrik Mirga. Ich rodiace sa city však napokon preťali nečakané zdravotné problémy, kvôli ktorým musela sexi blondínka reality šou náhle opustiť. No vďaka tomu sa do projektu opäť vrátila vypadnutá Anna Koleňáková, ktorú finalisti prirovnávajú k Snehulienke. 

No a tá padla do oka mladému Ľubomírovi Snopkovi. Začínajúci sa románik si na statku všimli aj ostatní súťažiaci. „Keby bola Anča priviazaná niekde holá o strom, tak by podľa mňa Ľubo zvalil kvôli nej aj stodolu,“  zavtipkoval na adresu mladých finalistov Tibor Repa. A Ľubo svoju náklonnosť k tmavovláske netají. „V Aničke cítim obrovskú podporu,“ povedal mladík, no napokon priznal ešte oveľa viac. „Pekná žena, naozaj. Taký typ, ako je Anička, si viem predstaviť po svojom boku,“ zložil kompliment 19-ročný Čeríňan.

V minulosti však reality šou Farma zažila už naozaj veľa románikov. Veď spomeňme si napríklad na Andreu Járovú a Mikiho Ferleťáka z prvej série, Nikolu Komorovú a Adama Kováča z dvojky alebo rovnakého farmára s Luciou Frčkovou. Chvíle vášne prežívali aj Mário Drobný a Edita Orosová z trojky či Pavol Styk a Veronika Pavlíková z uplynulého ročníka markizáckeho projektu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu