Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pohrebná šialenosť vdovca po Bartošovej: Pepo, to myslíš vážne?

Vdovec Josef Rychtář chce Bartošovú pochovať v týchto svadobných šatách.
Vdovec Josef Rychtář chce Bartošovú pochovať v týchto svadobných šatách.

STRAŠNICE – Ďalšie prekvapenie! Situácia po smrti speváčky Ivety Bartošovej (†48) sa nezaobišla bez škandálov a konfliktov, nehovoriac o tom, že samotnú tragédiu sprevádza hneď niekoľko otáznikov. Nepokojnú hladinu opäť rozvíril čerstvý vdovec Josef Rychtář, ktorý šokoval výberom šiat, v ktorých chce Bartošovú uložiť k odpočinku.

Myslí to vážne? Rychtář má jasno v tom, čo bude mať Iveta v truhle oblečené. Svadobné šaty!

O mieste konania obradu je už rozhodnuté. Ako píše portál Blesk.cz, pohreb sa uskutoční v krematóriu v Strašniciach. Dátum zatiaľ oznámený nebol. Podľa informácií spomínaného webu je možné, že sa posledná rozlúčka s Ivetou Bartošovou bude konať už počas tohto víkendu. Otázne je aj to, kam napokon uložia urnu s popolom zosnulej speváčky.

Svadobné šaty však nie sú jedinou extravaganciou, ktorú Rychtář pre mŕtvu Ivetu plánuje. Zatiaľ čo by jej expartner Ladislav Štaidl a syn Artur uvítali pohreb v rodinnom kruhu, vdovec chce verejný obrad so všetkou parádou. Pokiaľ sa však Rychtářov scenár naplní, Artur bude na pohrebe chýbať. „Ak bude pohreb verejný, nerozlúčim sa s tebou, maminka,“ cituje Blesk.cz tínedžerove slová.

Fanatický obdivovateľ Ivety Bartošovej, Zdeněk Macura, sa navyše vyjadril, že kremácii chce zabrániť pomocou polície. Obáva sa, že tento spôsob pohrebu zvolil Josef Rychtář preto, aby zahladil stopy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu