Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vdovec po Bartošovej naozaj nemá súdnosť: Rychtář stále prekvapuje!

Jozef Rychtář
Jozef Rychtář

UHŘÍNĚVES - Stále sa zviditeľňuje! Pred domom Ivety Bartošovej (†48) sa za posledné dni nakopilo množstvo kvetín a sviečok. Vdovec Josef Rychtář (56) sa aj toto rozhodol využiť. Hoci ho mnohí ľudia vinia zo smrti speváčky, ťažkú hlavu si z toho zrejme nerobí. Postavil sa totiž ku smútočnej výzdobe a pred zrakmi médií si takto vynucoval kondolencie od zdrvených fanúšikov.

Rychtář sa úlohy smútiaceho vdovca zhostil od prvých momentov po smrti speváčky, keď sa začal nechutne predvádzať pred novinármi. Ako informuje portál ahaonline.cz, vo svojej hrôzostrašnej šou pokračoval aj v sobotu, ukazujúc verejnosti svoju trúchliacu tvár.

A aj napriek tomu, že časť smútočnej výzdoby samotný Rychtář ešte vo štvrtok prešiel svojím autom, uctievanie pamiatky populárnej speváčky nekončí - pred domom pribúdajú ďalšie a ďalšie kvetiny a sviečky. Cynicky tak pôsobí výjav zo soboty, keď sa Rychtář postavil pred bránku svojho domu, nahodil skormútený výraz a za prítomnosti svojho syna Jana a zvukára čakal na kondolencie od užialených fanúšikov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu