Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vdovec po Bartošovej (†48) šokuje: Návrat k bývalej žene, ktorú takmer zabil!

Josef Rychtář sa plánuje vrátiť k svojej bývalej manželke. Zobraziť galériu (6)
Josef Rychtář sa plánuje vrátiť k svojej bývalej manželke.

PRAHA – Stále plný prekvapení! Nie je žiadnym tajomstvom, že Josef Rychtář (56), vdovec po Ivete Bartošovej (†48), si mediálny záujem o svoju osobu maximálne užíva. Jeho správanie by sa totiž inak ani vysvetliť nedalo. Najnovšie sa postaral o rozruch vyhlásením, že sa po smrti speváčky chce vrátiť k svojej bývalej žene Darine. Pritom sa s ním rozviedla kvôli fyzickému napádaniu. Nielenže ju surovo zmlátil, ale takmer aj dohnal k samovražde.

Milujúci manžel?! O Josefovi Rychtářovi, ktorý sa pred siedmimi mesiacmi oženil s Ivetou Bartošovou, nemožno tvrdiť, že by bol ideálnym partnerom. O jeho násilníckej povahe sa hovorilo už neraz. Že pre speváčku nebol život s ním jednoduchý, potvrdzujú vystrašené správy, ktoré posielala priateľom, či dokonca aj televízne záznamy, na ktorých vidno, že sa svojho muža bojí.

Jedným z dôvodov jej samovraždy tak môžu byť aj problémy v manželstve. V českom šoubiznise pritom nie je žiadnym tajomstvom, že podobný scenár sa takmer naplnil aj v Rychtářovom predošlom zväzku.

Búrlivé hádky Josefa a jeho prvej ženy Dariny dokonca riešil súd. Rozvodové konanie bolo drsné a bývalý ochrankár vyviazol s desaťmesačnou podmienkou za fyzické napadnutie. Vdovec po Bartošovej vtedy vytiahol na svoju obranu tvrdenia, že žena ho údajne pobodala a vyhrážala sa mu tým, že sa zabije skokom zo strechy domu. 

V súvislosti s týmto spormi celkom zvláštne vyznievajú najnovšie Rychtářove plány. „Odídem z domu v Uhřiněvsi iba s autom a vrátim sa do domu k exmanželke, ktorý patrí iba mne,” povedal pre blesk.cz Rychtář. Dva dni dozadu pritom vyhlasoval, že sa k svojej bývalej žene určite nevráti. Dá sa tomuto človeku vôbec veriť?!

Viac o okolnostiach smrti Ivety Bartošovej si môžete prečítať TU>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu