Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Za demonštráciami v Kyjeve boli Rusi: Chlapci, bacha na túto sexi agentku, varujú Ukrajincov!

Júlia Charlamovová rozhodne nebude mať problém získavať informácie. Zobraziť galériu (5)
Júlia Charlamovová rozhodne nebude mať problém získavať informácie. (Zdroj: unian.net)

KYJEV – Rusi sú očividne ochotní využiť všetky zbrane, aj tie ženské. Ukrajinské protesty z utorka totiž pomohla zorganizovať ruská tajná agentka Júlia Charlamovová (25), dôležité je povedať, že veľmi pekná agentka. Túto ambicióznu mladú ženu čaká v ruských tajných službách pravdepodobne žiarivá budúcnosť.

Julijinu totožnosť sa podarilo na svetlo sveta priniesť serveru podrobnosti.ua, informácie o prefíkanej blondínke s modrými očami následne prebrali viaceré médiá: „Spolu s ďalšími podstrčenými krajankami ako priateľka vojaka z protestujúcej jednotky provokovala ľudí. Cez sociálnu sieť Vkontakte verbovala vojakov a psychologicky ich spracovávala.“

Júlia Charlamovová rozhodne nebude
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: unian.net)

Demonštranti, z ktorých mnohí boli ozbrojení palicami a železnými reťazami, sa aj kvôli nej v utorok zhromaždili pred hlavným vchodom do budovy parlamentu v Kyjeve, na ktorú hádzali rôzne predmety. Väčšina okien na prvom poschodí budovy parlamentu bola rozbitá, alebo vystrelená vzduchovkami. Je to provokácia zameraná na destabilizáciu situácie na Ukrajine, povedal poradca ukrajinského ministra vnútra Arsena Avakova.

Za demonštráciami v Kyjeve
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Julija teda nie je žiadne neviniatko. Za sebou má dokonca aj priame boje: „Okrem toho stihla bojovať v Donbase (na východe Ukrajiny), v diverznej jednotke Rusič, napádala kontrolné stanoviská ukrajinských gardistov z práporu Ajdar pri Metaliste v Luhanskej oblasti,“ napísal web podrobnosti.ua.

Júlia Charlamovová rozhodne nebude
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: unian.net)

Rodáčka z Moskvy má iba 25 rokov, no už doštudovala univerzitu, vydala sa a porodila dieťa. Pod menom Nordika sa zúčastnila neofašistických akcií, neskôr s ruskými žoldniermi odišla bojovať na Ukrajinu, kde si našla nového priateľa, známeho sadistu, ktorý rád bičuje. Slúžila aj v špeciálom výsadkovom pluku, odtiaľ podľa všetkého prestúpila do ruskej tajnej služby FSB.

Júlia Charlamovová rozhodne nebude
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: unian.net)

Náplňou jej práce je riadenie niekoľkých skupín na sociálnych sieťach, ktoré rozkladajú morálku ukrajinských ozbrojených síl. Takto vyprovokovala aj skupinu, ktorá 13. októbra demonštrovala pred prezidentských úradom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu