Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Na toto si netrúfol ani exot Robo Mikla: Porota X Factoru videla aj to, čo nechcela!

Zhrozená Sisa Sklovská takéto odhalenie určite nečakala. Zobraziť galériu (9)
Zhrozená Sisa Sklovská takéto odhalenie určite nečakala.

BRATISLAVA - Ukázali viac, než sa od nich očakávalo! Včerajšia epizóda X Factoru priniesla trápenie poroty s mnohými zlými výkonmi, ale aj nečakané oživenie. Na pódiu to totiž rozbalila formácia Rock Reunion. A ako správni búrliváci uzavreli chalani sami so sebou bláznivú stávku. Po postúpení vybehli na pódium a „z vďaky” ukázali porote holé zadky. To si v podobných šou zatiaľ nikto nedovolil. Dokonca aj exot Robo Mikla (31) si takéto vulgárne gesto nechával až na koncertné pódiá.

Určite sa zviditeľnili! Do X Factoru sa prihlásila aj kapela Rock Reunion, ktorú tvoria Miňo Kováč, Christopher Van Tastique, Dodo Sabov a Andie Debnár. Chalani v zákulisí pred kamerami sľúbili, že po postupe vybozkávajú celú porotu. Neskôr však svoju „stávku” v súkromí zmenili, a tak ani štáb netušil, čo sa v skutočnosti chystá. 

Po vystúpení skupiny sa na pódium dostala Kristína Kušnírová a práve ona sa stala nechcenou účastníčkou ich akcie. Skôr než totiž stihla začať so spievaním, nabehli k nej hudobníci z Banskej Bystrice. Všetci štyria si stiahli bielizeň a porote ukázali holé zadky. Predviedli tak naozaj svojský spôsob poďakovania za posunutie do ďalšieho kola... „Verte, že s nimi sa človek nenudí,” povedal nám k tomu ich manažér Peter Balogh. „Štáb bol mimo z toho, čo sa robí. Ale myslím, že Klempířovi sa to páčilo. A neboli z toho ani problémy, zobrali to v pohode,” dodal k obnaženiu svojich zverencov pred kamerami.

V ére slovenských či česko-slovenských speváckych šou sa takéto čosi doteraz ešte nestalo. Odhalený zadok sa neodmysliteľne spája s rebelom Robom Miklom zo SuperStar. Ten svoju zadnú časť ukázal na koncertnej šnúre, ktorá patrila k spomínanej speávckej súťaži, či na letnom festivale. Priamo pred porotou si takýto kúsok nikdy nedovolil. Rock Reunion tak zatiaľ držia v tomto ohľade prvenstvo. Ako správni rockeri teda na seba asi budú hrdí... 

Kto ešte zaujal vo včerajšom vydaní X Factoru? Prečítajte si viac!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu