Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bilbordový trapas kandidáta na prezidenta: Pozrite sa, ako premenoval Slovensko

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TA3)

BRATISLAVA – Poriadny prešľap sa stal kandidátovi na prezidenta Jozefovi Šimkovi. Podľa jeho bilbordov by chcel kandidovať na prezidenta REBUBLIKY. Čítate správne, volebnému tímu Šimka sa do slova republika primiešalo písmenko B. Veľký trapas kandidát na prezidenta nezapieral, vraj za to môže nepozornosť. Teraz ich čaká brigáda v prelepovaní písmen na bilbordoch.

Na chybu upozornila spravodajská televízia TA3. Preklep v slove samotný kandidát nezaregistroval. Musel na ňu byť až upozornený. Je paradoxné, že si kandidáti nedajú pozor, keďže za bilbordy sa platia nemalé čiastky a teraz bude Šimkov tím doplácať aj za opravu.

Primátor Rimavskej Soboty a kandidát Strany moderného Slovenska prešľap nezapieral a chybu chlapsky priznal. "Bilbord dávala robiť Strana Moderného Slovenska, ja som ho predtým ani nevidel, ale je to moja vina, pretože som to odobril. Aj pán Hrušovský mal chybu na bilborde. Sem tam sa pripletie novinársky škriatok," povedal nám Jozef Šimko.

Zaujímalo nás koľko bude stáť oprava a ako to chcú riešiť. "Nebude to veľká škoda. To písmeno zrejme prelepíme. Aj toto sa stáva," dodal na záver odľahčene prezidentský kandidát.

Po novom už Šimko kandiduje za republiku, nie rebubliku
Zobraziť galériu (2)
Po novom už Šimko kandiduje za republiku, nie rebubliku  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu