Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Emil sadol v kaviarni za klavír a začal hrať: Prekvapivý zvrat! VIDEO, ktoré musíte vidieť až do konca

(Zdroj: TikTok/emiliopiano)

DÜSSELDORF - Klaviristu Emila Reinerta, ktorý hral v kaviarni Dritan Alsela, milo prekvapil spev jedného z hostí. Nakoniec sa ukázalo, že išlo o operného speváka a že v podniku nebol jediný, kto vedel úžasne spievať. Kuriózna spontánna situácia je zdokumentovaná vo videu zverejnenom na TikToku, ktoré zaznamenalo milióny zhliadnutí.

V kaviarni v nemeckom Düsseldorfe, kde spríjemňoval atmosféru klavirista Emil Reinert, sa zrazu ozval nádherný spev. Situácia zmiatla nielen hostí, ale aj samotného hudobníka, ktorý neskôr uviedol, že keď začul, ako sa niekto bezchybným spevom pridal ku skladbe z opery Traviata, naskočili mu zimomriavky. Neznámy muž sprevádzal Emila až do konca a pridala sa k nemu aj jeho priateľka. Trojica tak ukončila improvizovaný a neplánovaný koncert  za búrlivého potlesku všetkých prítomných. 

@emiliopiano I met 2 SINGERS in a CAFÉ!! 😱 @Dritan Alsela Song: Libiamo ne' lieti calici Opera: La Traviata #piano #singing #verdi #traviata #libiamo #publicpiano #classicaltok #classicalmusic #opera #dritanalsela ♬ original sound - Emil Reinert

Reinert zverejnil video spontánneho vystúpenia so slovami, že "takto to dopadne, keď hráte taliansku hudbu v kaviarni". Vraj bol veľmi šťastný, keď sa k nemu pridal neznámy mladý spevák. Francúzsko-nemecký hudobník považuje tento zážitok za dôkaz zjednocujúcej sily hudby. Nahrávka nazbierala za dva dni neuveriteľných 53,9 milióna pozretí. Užívatelia nešetria chválou. "Títo ľudia práve dostali zadarmo vstupenky na veľmi drahé predstavenie," poznamenal jeden z nich. "Hudba je univerzálny jazyk. Aj keď nerozumiete textu, môžete nájsť v piesni krásu," uviedol ďalší. 

Medzi komentujúcimi sa však našli aj pochybovači, ktorí sa domnievajú, že celá situácia bola zinscenovaná. Vďaka svojim videám, ktoré boli nakrútené na tých najneobvyklejších miestach po celej Európe, od letísk až po pláže, nazbieral Reinert na TikToku už viac ako dva milióny sledovateľov. 

Viac o téme: KaviareňKlaviristaSpevEmil Reinert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu