Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Žene (29) drogy zničili zuby: Zubár jej spravil nový chrup zadarmo, keď ju uvidíte, odpadnete

(Zdroj: TikTok/brittanynegler)

PHILADELPHIA - Mladá žena z americkej Philadelphie sa pochválila svojimi novými zubami. O tie svoje prišla v dôsledku drogovej závislosti a nesprávneho ošetrenia u dentistu. Teraz sa však konečne opäť usmieva a pomáha iným ľuďom s podobnými ťažkosťami.

Brittany Neglerová ako tínedžerka užívala drogy, v dôsledku čoho si zničila zuby. V dospelosti, keď sa dala dokopy, si chcela dať chrup opraviť, no zubár jej povedal, že sa  s tým už nedá nič robiť a musí ich vytiahnuť. Náhrady, ktoré namiesto nich dostala, boli ale príliš veľké a nezmestili sa jej do úst. Zubár Brittany ubezpečoval, že je to v poriadku, no ona bola už zúfalá, pretože s takými zubami sa nedokázala ani poriadne najesť. "Keď prežúvam, strašne ma to bolí. To nemôže byť predsa normálne," sťažovala sa. Kvôli tomu dokonca strašne schudla, až na 35 kg, a trpela depresiami. 

@brittanynegler

Reply to @lisha2020ann

♬ original sound - Brittany Negler

Potom sa Neglerová dozvedela o zubárovi Kennym Wilsteadovi z Texasu, ktorý vraj dokáže robiť zázraky. Objednala sa preto u neho na vyšetrenie. Keď Wilstead zbadal jej zuby, zostal v šoku. Taktiež ho veľmi prekvapilo, že zubár pred ním Brittany vytrhal všetky zuby, hoci to podľa všetkého nebolo potrebné a dali sa zachrániť. Ponúkol sa, že jej spraví nové v hodnote neuveriteľných 38 000 dolárov (31 900 eur). Pacientka najprv dostala zubné implantáty a po pár mesiacoch sa vrátila, aby Kenny dokončil svoju prácu. 

@brittanynegler

The reveal ##emotional ##mystory ##mystoryisntover ##foryou ##foryoupage ##dental ##lifestyle ##savedmylife ##thereveal ##teeth ##smileagaindental ##texas

♬ original sound - Brittany Negler
@brittanynegler

@smileagainkenny ##mystory ##myjourney ##foryou ##foryoupage ##mydentist ##texas ##tiktok ##ghost ##smie ##dental ##glow

♬ original sound - Brittany Negler

Keď sa Brittany prvýkrát uvidela v zrkadle so svojím novým chrupom, od dojatia sa rozplakala a Wilsteada z vďačnosti objala. "Zubár a jeho manželka, s ktorou žije ďaleko odo mňa, boli predtým pre mňa úplní cudzinci. Napriek tomu neváhali a prakticky mi zachránili život a vrátili späť úsmev a sebavedomie. Úplne zadarmo," vyhlásila šťastná Neglerová, ktorá teraz prostredníctvom crowfundingu pomáha zbierať financie pre ďalších ľudí, ktorí majú vážne problémy so zubami. 

Viac o téme: ZubyZubárChrup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu