Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vianočné VIDEO od Disney láme srdcia: Ak vás nerozplače, potom máte srdce z kameňa

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/Disney Ireland)

LONDÝN - Vianoce, hoci to ešte vo vzduchu príliš necítiť, sa nezadržateľne blížia. Pri tejto príležitosti zverejnila spoločnosť Disney svoju najnovšiu vianočnú reklamu. Pri jej pozeraní sa väčšina z vás zrejme neubráni slzám, je totiž naozaj dojemná.

V trojminútovom sentimentálnom videu, ktoré bolo oficiálne predstavené v pondelok, sa objavuje známa animovaná postavička Mickey Mouse a zamýšľa sa nad vzťahom medzi filipínskou babičkou a jej vnučkou. Atmosféru dokresľuje skladba pod názvom "Love Is A Compass (Láska je kompas) od britskej speváčky Griff. Výťažok z jej predaja do konca tohto roku poputuje neziskovej organizácii Make-A-Wish, ktorá plní želania vážne chorých detí. 

Vianočné VIDEO od Disney
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Disney Ireland)

Príbeh sa začína v roku 1940, kedy stará mama, v tom čase malé dievčatko, dostane na Vianoce hračku Mickey Mousa. Zrazu skočí do roku 2005 a upriami pozornosť na puto medzi babkou a jej vnučkou počas sviatkov. Ako dievča rastie, sa však puto medzi nimi postupne vytráca a mladá žena stráca spojenie so svojou staršou príbuznou. Pohľad na starú hračku v nej ale vyvolá staré spomienky a chuť obnoviť vzťah s milovanou babičkou. 

Vianočné VIDEO od Disney
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Disney Ireland)

Užívatelia si túto reklamu zamilovali a mnohí z nich sa pri jej pozeraní neubránili slzám. "Sám som Filipínec, ktorý pracuje v zahraničí a toto ma načisto rozplakalo. Veľmi mi chýba ten vianočný duch, ktorý vždy máme počas sviatkov na Filipínach," podotkol jeden. Ďalší ocenili, že Disney sa tentokrát zameral na problematiku imigrantských rodín. 

Viac o téme: ReklamaVianoceDisney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu