Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Mladík bol pri pôrode svojej manželky: Trpela tak, že sám plakal od bolesti, dojímavá spoveď

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/William Trice Battle)

DALLAS - Prítomnosť oteckov pri pôrode sa už stala bežnou záležitosťou. Väčšina z nich sa však po narodení dieťatka pýši len nimi a na ubolené mamičky zabúda. Zrejme preto má príspevok novopečeného otecka Williama na Facebooku obrovskú odozvu. Oceňuje v ňom totiž predovšetkým úlohu manželky a mamičky.

Lauren Battleová z Texasu priviedla iba nedávno na svet svoje druhé dieťa. Hoci "len" zvládla to, čo denne dokážu milióny žien na celom svete, vďačnosť a pozornosť jej manžela je takmer bezmedzná. "Cítil som tú neznesiteľnú bolesť, ktorá sa zmocňovala celého jej tela. Nikdy predtým som nevidel toľko lásky a sily," napísal William na Facebooku a pripojil aj veľavravnú fotografiu. 

FOTO Mladík bol pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/William Trice Battle)

Väčšina mužov, ktorí "absolvujú" pôrod spolu s manželkou, po príchode dieťatka na svet zapózuje len s bábätkom. Výkon bolesťou zničenej ženy ocení máloktorý z nich. "Keď už bolo po všetkom, moja vyčerpaná a unavená Lauren sa starala o nášho malého Romana a dojčila ho. Nikdy nepocítim tú bolesť, ktorú prežila a nikdy nepochopím, ako to všetko zvládla. Deti sú zázrak. Ale pre mňa je najväčším zázrakom moja manželka, ktorá sa nezištne obetovala a trpela, len aby priviedla na svet nášho syna. Musím vzdať takto hold najúžasnejšej žene, ktorú poznám," pokračuje mladík, ktorý pri manželkinom pôrode plakal, keď ju videl, ako trpí. 

FOTO Mladík bol pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/William Trice Battle)

Po zverejnení príspevku ocenili viacerí užívatelia vďačnosť, ktorú William prejavil svojej manželke. "Vzdali ste manželke krásnu poctu. Užívajte si rodinku," napísal jeden z nich. Hrdý otecko všetkým poďakoval a povedal, že si nikdy nemyslel, že sa jeho slová tak dotknú iných.

Viac o téme: Pôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu