Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chlapček oslavuje koniec chemoterapie: Neskutočné VIDEO úprimnej radosti

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

PITTSBURGH - Detská radosť nemá obdobu. Potvrdil to aj malý chlapec, ktorý svojím prejavom vyčarí úsmev na tvári snáď každému. Dôvod jeho šťastia celú situáciu ešte podčiarkuje. Maličký vyhral boj so zákernou chorobou a oslavovali naozaj všetci.

Jimmy Spagnolo má šesť rokov. Už od svojich štyroch mesiacov bojuje so zákernou chorobou. Neoperovateľný nádor na mozgu bola diagnóza vyslovená. Malé telíčko prekonalo už štyri kolá chemoterapií v snahe nádor zmenšiť. Liečbu podstupoval v detskej nemocnici v Pittsburghu.

Chlapček oslavuje koniec chemoterapie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Malý chlapec sa dočkal pauzy od liekov a únavných procedúr a oslávil tak, aby o tom vedel každý. Tá úprimná radosť a smiech je úžasná. Nemocnica má na chodbe k dispozícii zvon, ktorého zvuk hovorí, že rakovina odišla alebo nastal významný pokrok v liečbe. "Vyhrali sme jednu bitku vo vojne. O sedem rokov neskôr, ako sme mali. Vyhráme ďalšie? Stavím sa, že áno," vyjadrila sa pre média Jimmyho mamička Lacie Spagnolo.

Chlapček oslavuje koniec chemoterapie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Na facebookovom profile detskej nemocnice svietil oznam o malom bojovníkovi: "Jimmy dokončil celoročnú liečbu chemoterapiou a zazvonil si v prítomnosti rodiny a zamestnancov na znak osláv." Zvonček je v nemocnici umiestený na vyjadrenie akýchkoľvek emócií. Môže ísť o strach, odvahu, pochybnosti, spokojnosť, úľavu ako aj šťastie. Pri tom zvuku prežívajú emócie spoločne všetci. Podľa Jimmyho rodiny ide o neuveriteľný a elektrizujúci okamih. 

Viac o téme: RakovinaChemoterapia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu