Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozvedená žena zobrala život do vlastných rúk a inšpiruje mnohých

Carra Brookinsová
Carra Brookinsová (Zdroj: Foto: FB/Cara Brookins)

LITTLE ROCK - Cara Brookinsová nemala ľahký život. Doslova si prešla peklom. Rozpadli sa jej dve manželstvá, z ktorých ostali štyri deti. Túžila po vlastnom dome, a tak zobrala situáciu do svojich rúk. Pomocou videa na youtube si sama postavila krásny dom.

Cara si nemohla dovoliť kúpiť hotový dom, ktorý by ju vyšiel veľmi draho. Od svojho tyranského manžela sa rozhodla odísť. Zmobilizovala sily a dospela k životnému rozhodnutiu. Ruku k dielu priložili aj jej deti. 

Aj napriek tomu, že nehýrila peniazmi, vlastnými rukami si dokázala postaviť dom. Zobrala si v banke pôžičku a pustila sa do práce. Na youtube začala intenzívne študovať videá, ktoré popisovali, ako si taký dom postaviť. Písal sa rok 2007. O rok na to sa pustila spolu s deťmi do práce. 

Staviteľka má šťastie, že rodina žije v americkom štáte Arkansas, kde v zime teplota nezvykne klesať pod bod mrazu. Nemusela tak riešiť príliš hrubú tepelnú izoláciu. 


Prečítajte si aj: 

Čech postavil najlacnejší dom na svete na FOTO: Za tisíc eur môže byť aj váš, pozrite sa dnu


Hotový domček má päť izieb a tri garáže. Po dokončení stavby napísala knihu s názvom Ako dom postavil rodinu. "Postaviť vlastný dom bola najväčšia výzva, s ktorou som sa stretla. Rovnako ako zabudnúť na traumy a ísť ďalej," povedala Cara zahraničným médiám a doplnila, že spoločná práca na dome upevnila aj rodinné vzťahy s deťmi.  Dokonca má vlastnú internetovú stránku, ktorou inšpiruje k podobnému kroku ďalších. Vďaka skúsenostiam sa stala aj motivátorkou, pozitívne ovplyvňuje životy mnohých. 

Viac o téme: DomRodinaŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu