Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Študentka (22) stretla v knižnici muža svojich snov: Vypátrala ho cez internet, čo sa stalo potom!

Prvé stretnutie dvojice Zobraziť galériu (2)
Prvé stretnutie dvojice (Zdroj: youtube/the tab)

MADISON - Internet je plný novodobých príbehov lásky, ktoré by sa bez jeho pomoci pravdepodobne nikdy neodohrali. Nasledujúce video sumarizuje cestu za vysneným mužom, na ktorého narazila jedna americká študentka počas prípravy na skúšku.

Romantický príbeh sa začal minulý štvrtok večer, keď Abby v univerzitnej knižnici stretla mladíka menom Reed v drese klubu amerického futbalu Minnesota Vikings. Neodvážila sa osloviť ho priamo tam, tak si povedala, že ho skúsi vypátrať cez internet, konkrétne prostredníctvom aplikácie Snapchat, ktorá slúži na zdieľanie fotiek. "Vážne som sa do teba zamilovala. Nájdi ma," napísala. 

Kráska skúsila rande naslepo: Potom dostala od muža tento ODKAZ, psychicky sa zrútila

Krásny neznámy odpísal s tým, že určil miesto rande. Bohužiaľ ale nasledoval scenár ako vystrihnutý z romantickej komédie. Dievčina si totiž správu neprečítala, a to bol len začiatok. Dvojica sa pokúšala niekoľkokrát stretnúť, no vždy im do toho niečo prišlo. Osud im nakoniec ale predsa len prial. Na schôdzke, ktorá sa odohrala pred pár dňami, Reed pri privítaní Abby objal, vypýtal si jej číslo a odprevadil ju domov. 

Študentka (22) stretla v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/the tab)

Zdá sa, že z toho predsa len niečo bude. Párik odvtedy spolu trávi každý deň a užíva si spoločnosť toho druhého, uvádza magazín New York. Pozerajú spolu filmy, pečú koláče a chodia spolu na párty. Hoci tvrdia, že zatiaľ spolu nechodia, táto možnosť rozhodne prichádza do úvahy. 

Abby študuje zoológiu a enviromentálne štúdie, Reed zas biomedické inžinierstvo. Dvadsaťdvaročná študentka neľutuje, že sa rozhodla po Reedovi pátrať pomocou internetu, hoci priznáva, že to mohlo skončiť všelijak. "Každý vraví, že to bolo vtipné, ale i tak som kvôli tomu vyzerala ako zúfalka. Ale nevadí, pretože to dobre dopadlo," povedala spomínanému magazínu. 

Viac o téme: RandeRomantický príbeh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu