Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Medicínsky zázrak alebo obrovská chyba? Aimee (26) porodila živú "mŕtvolku"!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

DUBLIN - Bolesť otca a matky, ktorým lekár povie, že ich ešte nenarodené bábätko už nežije, musí byť obrovská. Mnoho párov takúto fyzickú a psychickú záťaž ani neunesie a musia vyhľadať odbornú pomoc. To vyzeral byť spočiatku aj prípad mladej írskej dvojice, ktorým doktori povedali krutú správu, že žena svojho potomka v brušku už nedonosí, pretože je mŕtvy. Nakoniec ale všetko dopadlo úplne inak.

Aimee Nolanová (26), ktorá žije v Offaly, má veľmi nepríjemnú skúsenosť s niektorými doktormi. Keď v decembri zašla za všeobecným lekárom, zostali jej len oči pre plač. Po vyšetrení sa podľa portálu thejournal.ie dozvedela, že jej dieťatko pravdepodobne nežije. Bežala preto do krajskej nemocnice, kde mali zdravotníci rovnaký problém a plodu nedokázali nájsť tep. Podľa nich bol dokonca už niekoľko týždňov mŕtvy.

Aimee s manželom oznámili zdrvujúcu správu rodine a mladá mamička sa musela zmieriť s myšlienkou, že pôjde na potrat. Našťastie keď už malo prísť k najhoršiemu, vyšetrujúci lekár hneď rozpoznal tlkot malého srdiečka a všetky chmáry boli zrazu zažehnané. Minulý piatok porodila Aimee svojho druhého syna Evana.

Pre rádio Midlands 103 sa ale vyjadrila, že nepríjemná skúsenosť jej úplne zničila radosť z tehotenstva. "Bolo to peklo. Tehotenstvo s mojím prvým dieťaťom som si užívala, ale tentoraz to bolo nervy drásajúce. Stále si pri pohľade na neho hovorím, že je to zázrak," zverila sa mamička, ktorá síce dostala od nemocnice ospravedlnenie, ale stále čaká na vysvetlenie, ako vôbec mohlo dôjsť k takému pochybeniu.

Úprimne vraj súcití so ženami, ktoré postihol rovnaký osud, ale koniec ich príbehu bol tragický. Je veľmi šťastná, že má Evana doma a spolu so starším Jackom sú to jej dva najväčšie poklady.

Viac o téme: DieťaLekáriChybaAimee Nolanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu