Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Inšpiratívny príbeh: Postihnutá tínedžerka (17) sa stala tvárou módnej značky!

Z Kerrie sa stala modelka Zobraziť galériu (4)
Z Kerrie sa stala modelka (Zdroj: Facebook)

COLLINSVILLE - Karrie Brownová má všetky vlastnosti, ktoré by mala mať úspešná modelka - energiu, entuziazmus a úsmev, ktorý dokáže odzbrojiť aj toho najzarputilejšieho človeka. Má síce Downov syndróm, ale odevnej firme, ktorá s ňou uzavrela kontrakt, to vôbec nevadí.

Karrie sa narodila s vrodeným defektom. Svojmu ťažkému osudu sa však nepoddala a život si užíva tak, ako to nedokážu ani mnohí zdraví ľudia. Jej najväčším koníčkom je móda. Už odmalička sa rada parádila a obliekala do pekných šiat.

Inšpiratívny príbeh: Postihnutá tínedžerka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Najradšej nakupovala značku Wet Seal určenú pre mladé dievčatá a vždy po tom, ako si domov priniesla nový kúsok, sa v ňom odfotila a záber zverejnila na svojom facebookovom profile.

Karrienu vášeň pre módu si všimol samotný výrobca odevov z Kalifornie a navrhol jej, aby sa stala tvárou jeho novej kampane. Fotenie prebiehalo úplne bez problémov. Sedemnásťročná tínedžerka pôsobila od začiatku veľmi uvoľnene a vôbec ju nebolo treba do ničoho nútiť. Pre objektív sa doslova narodila.

"Bolo úžasné pozorovať ju. Pôsobila strašne prirodzene, stačilo, aby sme jej zahrali Justina Biebera a hneď sa uvoľnila," povedala mama Sue televízii ABC News.

Inšpiratívny príbeh: Postihnutá tínedžerka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Dúfajme, že sa tento príbeh stane inšpiráciou pre ostatné módne domy, ktoré v súčasnosti uprednostňujú anorektické modelky bez akejkoľvek iskry. Kerrie síce nevyzerá ako typická modelka, ale zato má charizmu, ktorou si okamžite každého získa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu