Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Najmilší chlap na svete: Z detí spravil hrdinov a mamičke učaroval!

Spoločná fotografia Chada s Isaiahom Zobraziť galériu (2)
Spoločná fotografia Chada s Isaiahom (Zdroj: int)

WISCONSIN - Sarah Kooimanová z amerického Wisconu prežívala krušné chvíle, keď vzala svojich troch malých synov na bejzbal a tŕpla, čo tam nezbedníci vyparatia. Ako predpokladala, neposedné deti stále vyrušovali, tmolili sa kade-tade a drgali do mladého muža, ktorý sedel v rade pred nimi. Podľa nej sa však mladík zachoval tak skvele, že ho označila za najmilšieho chlapa na svete.

Na znak vďaky napísala neskôr Sarah na internete otvorený list, kde sa vyznala zo svojich pocitov k človeku, ktorý svojou láskavosťou urobil pre jej chlapcov výnimočný deň. "Každých tridsať sekúnd prosili o cukrovú vatu, slnečnicové semienka, popcorn, zmrzlinu, balóny, farby na tvár a iné takéto nezmysly. Micah sa správal ako, no ..... Micah a Thomas nemali sedadlá, takže sa v podstate počas celej hry plazili všade možne. Ale ty si nebol naštvaný, aj keď ta niekoľkokrát drgli do chrbta, keď Thomas liezol ako opica zo sedadla na sedadlo," napísala mamička troch roztopašníkov a jej slová sa okamžite stali senzáciou.

"Namiesto toho sa otočil a často sa s deťmi rozprával. Dokonca vyhlásil, že Thomas bude o 15 rokov kradnúť svojim veľkým bratom priateľky, takže sa mám na to pripraviť. Nemohol mať viac ako 24 alebo 25 rokov," popísala mladíka Sarah, ktorej sa páčilo, ako povzbudzoval Isaiaha, nech chytí loptu. Keď z ihriska odchádzali, išla mu potriasť rukou, ale on ju objal. "Je veľmi ľahké zabudnúť, aký veľký vplyv môžu mať malé láskavosti na našich blížnych. Ale vy ste urobili viac než to. Spravili ste z môjho chlapca rockovú hviezdu, hoci ste nemuseli," dodala v liste.

Akonáhle sa tieto riadky ocitli na internete, ľudia sa chceli dozvedieť totožnosť tajomného muža a nakoniec sa ho Sarah podarilo aj nájsť. Volá sa Chad McLaughlin a Američanka mu už poslala správu cez Facebook, aby mu aj osobne povedala, aký je skvelý človek.

Sarah Kooimanová
Zobraziť galériu (2)
Sarah Kooimanová  (Zdroj: arena five blog)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu