Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Najslušnejšia žena na svete: Vymkli ju v kostole a ona urobila toto!

Sarah si rozhodne nezúfala Zobraziť galériu (2)
Sarah si rozhodne nezúfala (Zdroj: YouTube)

PLYMOUTH - Britka Sarah Greepová (43) rozhodne patrí k najslušnejším ľuďom na svete. Keď ju minulú nedeľu vymkli v miestnom kostole, nechcela ľudí otravovať tým, že im bude vyvolávať, a tak poprosila o pomoc prostredníctvom Twitteru.

Keby ste niekedy uviazli v nejakej budove, určite by vám ako prvé napadlo niekomu zavolať, aby vá vyslobodil. To však len za podmienky, že nie ste tak slušní ako Sarah. Tá totiž síce pri sebe mala mobilný telefón, na zavolanie rodine alebo známym ho ale nevyužila. Namiesto toho žiadala o pomoc na internete.

"Som vymknutá v Kostole sv. Andreja v Plymouth. Bola som v súkromnej modlitebni a keď som odtiaľ vyšla von, nikto tu už nebol a dvere boli zamknuté," napísala Sarah na Twitteri. Keď sa jej prvý tweet nedočkal odpovede, poslala ďalší. "Rozmýšľam, ako sa dostať z kostola s čo najmenším narušením. Je tu ticho a pokojne."

Aby žene rýchlejšie plynul čas, natočila sa, ako chodí po kostole a prezerá si ho.  "Nie je to tu až také zlé. Je tu kopec pekných vecí a aj toho, čo sa dá prečítať, takže nudiť sa určite nebudem," povedala.

Najslušnejšia žena na svete:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Sympatickej Angličanke sa nakoniec podarilo dostať sa von. Nie je však známe, ako. Pravdepodobne ju odomkol tamojší farár. Taktiež nie je jasné, ako dlho v kostole vlastne bola. Na Twitter prvýkrát napísala o štvrť na deväť ráno a baterka na mobile sa vybila krátko po desiatej, takže niekoľko hodín to bolo určite, uviedol portál Huffington Post.

Najslušnejšia žena sa vymkla v kostole

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu