Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Karen sa za rok naučila tancovať úplne sama: Z "dreva" parketová levica!

Karen sa naučila tancovať úplne sama
Karen sa naučila tancovať úplne sama (Zdroj: YouTube)

SAN FRANCISCO - Nie každý sa narodil ako hotový tanečník, ale snahou a vytrvalým tréningom sa dá k tomu dopracovať. Presne to si pred rokom povedala sympatická Karen Chengová a pustila sa do toho. Dnes si môže povedať, že sa z nej nielenže stala parketová levica, ale svojím prístupom inšpirovala mnoho ďalších ľudí.

Reklamná dizajnérka zo San Francisca si minulý rok povedala, že sa v priebehu nasledujúcich 365 dní naučí tancovať. Nezačala však navštevovať tanečné kurzy ani nič podobné, ale jednoducho sledovala iných tanečníkov. Z televízie odpozerala kroky a potom ich sama pred zrkadlom precvičovala a zdokonaľovala.

Svoju snahu zachytila vo videu, ktoré videlo už viac ako 2,5 milióna užívateľov. Dokumentuje, ako sa z "dreva" stala tanečníčka, ktorá by mohla pokojne konkurovať profesionálnym kolegom.

A aké je Karenino tajomstvo úspechu? "Trénovala som úplne všade. Na autobusovej zastávke, v obchode v rade pred pokladňou, v práci. Najdôležitejšia je vytrvalosť, tá vás posúva stále ďalej," napísala na svojej stránke danceinayear.com.

Karen sa naučila za rok tancovať

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu