Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovák Dominik to dotiahol ďaleko: Ocenenie od európskeho giganta!

Dominik pri plnení jednej z úloh Zobraziť galériu (8)
Dominik pri plnení jednej z úloh (Zdroj: dominik tarageľ)

BRATISLAVA - O tom, že na Slovensku sa rodí mnoho šikovných ľudí, nemožno pochybovať. Medzi takých určite patrí aj Dominik Tarageľ z Liptovského Hrádku, ktorého nedávno ocenil aj nemecký gigant Hornbach. Vďačí za to svojim kutilským schopnostiam, ktoré ho dotiahli až do finále súťaže zručnosti.

V marci sa v Prahe konalo finále medzinárodnej súťaže Mistr Kutil, ktorú vyhlasovala spoločnosť Hornbach. Do finále sa ako jediný Slovák prebojoval Dominik Tarageľ. Spolu s ostatnými účastníkmi museli splniť niekoľko náročných úloh, pri ktorých preukázali nielen odborné znalosti, ale aj praktické skúsenosti.

Slovák Dominik to dotiahol
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: dominik tarageľ)

Tou najťažšou bolo zostrojenie záhradného domčeka. Porota hodnotila nielen rýchlosť, ale najmä kvalitu hotových produktov. Celkovým víťazom sa nakoniec stal Josef Tománek z Lovčic, dvadsaťdvaročný Dominik, ktorý študuje na škole dizajnu v Bratislave animovanú tvorbu, skončil na výbornom piatom mieste. Dokázal, že medzi nami žije mnoho talentovaných ľudí, ktorí to vďaka svojmu umu môžu dotiahnuť ďaleko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu